Αντώνης Σαμαράς: «Ο κ. Τσίπρας αναζητά συνενόχους, αλλά δεν θα τους βρει»

Σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, κατά την ομιλία του στην προσυνεδριακή συνδιάσκεψη του κόμματός του στην Πρέβεζα όπου υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός «αναζητά συνενόχους στην καταστροφική του πολιτική αλλά δεν θα τους βρει».

Ο κ. Σαμαράς ξεκίνησε από τη προχθεσινή συζήτηση στην Βουλή λέγοντας ότι «o κ. Τσιπρας μας κάλεσε χωρίς να έχει να πει τίποτα συγκεκριμένο. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πλέον παρελθόν. Ο χρόνος τελειώνει όπως τελειώνουν και τα χρήματα. Το ατύχημα για την χώρα έρχεται όλο και πιο κοντά. Όλα αυτά γίνονται με αποκλειστική ευθύνη των κυρίων Τσίπρα και Καμμένου».

Συνεχίζοντας την επίθεση ο κ. Σαμαράς ανέφερε ότι «ο κ. Τσίπρας είπε ότι αιφνιδιάστηκε από την πρόταση Γιούνκερ, δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτε τόσους μήνες; Το e-mail Τσίπρα είναι ασύγκριτα πιο επώδυνο από το e-mail Χαρδούβελη. Κατέρευσε το ψέμα, ότι εκείνοι δήθεν έκαναν υπερήφανη διαπραγμάτευση. Κατέρρευσε και το ψέμα ότι εμείς δήθεν υποχωρούσαμε πάντα».

Ο κ. Σαμαράς αμφισβήτησε αν θα υπάρξει δεδηλωμένη στην Βουλή, για να ψηφίσει την συμφωνία που θα φέρει η κυβέρνηση. «Αναζήτησε συνενόχους για την καταστροφική του πολιτική σε όλα τα κόμματα ο κ. Τσίπρας, αλλά δεν την βρήκε. Με την πολιτική που ασκείς και τα ψέματα που λες συνενόχους μην ψάχνεις κ. Τσίπρα» ανέφερε ο κ. Σαμαράς.
πηγή: ΑΠΕ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα