Διεθνείς επαφές του Αντώνη Σαμαρά

Ο Πρόεδρος της  Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς,  συναντήθηκε σήμερα στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, με κοινή αντιπροσωπεία των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων των δύο σωμάτων του γαλλικού κοινοβουλίου, της Εθνοσυνέλευσης και της Γερουσίας.
Της αντιπροσωπείας ηγούνταν η βουλευτής κα Danielle Auroi, πρόεδρος της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Εθνοσυνέλευσης, ο γερουσιαστής Simon Sutour αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Εθνοσυνέλευσης και η βουλευτής Marietta Karamanli πρόεδρος της Ομάδας Φιλίας Γαλλίας-Ελλάδος της Εθνοσυνέλευσης. Στην αντιπροσωπεία μετείχαν και οι βουλευτές Pierre Lequiller, Philip Cordery και Andre Schneider, καθώς και ο Πρέσβης της Γαλλίας Jean Loup Kuhn-Delforge.
H συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την πολιτική, οικονομική και κοινωνική κατάσταση στην Ελλάδα.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα