Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στους Γαργαλιάνους

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που εκδηλώθηκε στις 2 μετά το μεσημέρι του Σαββάτου στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, στη θέση ‘Αμμος, κοντά στη χωματερή και επεκτάθηκε σε δασική έκταση με πουρνάρια και καλλιεργήσιμες εκτάσεις με ελαιόδεντρα.

Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από τη Μεσσηνία με 15 πυροσβεστικά οχήματα και 34 πυροσβέστες, ενώ από αέρος συνδράμει και ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο που κατέφθασε από την Ανδραβίδα. Το έργο της κατάσβεσης συντονίζει ο περιφερειάρχης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Γιόβας. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Πυροσβεστικής, η φωτιά κατέκαυσε περίπου 60 στρέμματα δασικής έκτασης και περίπου 20 στρέμματα με ελαιόδεντρα.

Στο μεταξύ, υπό έλεγχο βρίσκεται φωτιά που εκδηλώθηκε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι στον ‘Αγιο Ανδριανό Αργολίδας. Η φωτιά εκδηλώθηκε από άγνωστη αιτία μέσα σε ελαιώνα, καίγοντας ξερά χόρτα και η έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων απέβη καθοριστική και άμεσα τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα