Περιοδεία με σανδάλια από τον Θεοδωράκη

Δοκίμασε ροδάκινα στο Βελβεντό και αθερίνα στη Ν. Κρήνη

Περιοδεία στην κεντρική Μακεδονία με σανδάλια έκανε αυτές τις ημέρες ο Σταύρος Θεοδωράκης, όπου ξεχώρισαν οι επικοινωνιακές κινήσεις του και οι γαστρονομικές προτιμήσεις του παρά οι ουσιαστικές πολιτικές δηλώσεις. Στον Βελβεντό βρέθηκε την Παρασκευή το απόγευμα και εκεί έπαιξε τον ρόλο του αγρότη, βάζοντας το καπέλο του συνεταιρισμού ΑΣΕΣΟΠ και συσκευάζοντας ροδάκινα. Μία ημέρα μετά, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου μίλησε σε στελέχη και φίλους του κόμματος, ανάμεσα στους οποίους ήταν και οι βουλευτίνες Χριστίνα Ταχιάου και Κατερίνα Μάρκου, δίνοντας το «παρών» σε εκδήλωση που έγινε σε ψαροταβέρνα στη Νέα Κρήνη!

Εκεί ο κ. Θεοδωράκης υποστήριξε ότι η σημερινή κυβέρνηση πρέπει να πάει μέχρι να σταθεροποιηθεί η χώρα, γιατί δεν υπάρχει άλλος δρόμος, προσθέτοντας ότι πολλές φορές νιώθει άσχημα που ψηφίζει την κυβέρνηση στη Βουλή, αλλά θα την ψηφίσει, χωρίς «τσαλιμάκια», τη συμφωνία που θα φέρει ο Αλέξης Τσίπρας.

«Εμείς έχουμε δεσμευτεί ότι το Μνημόνιο του Αλέξη Τσίπρα θα το ψηφίσουμε. Γιατί δεν έχουμε άλλη επιλογή. Δεν κάνουμε τσαλιμάκια. Αυτή τη συμφωνία που θα φέρει θα την ψηφίσουμε» δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ πρόσθεσε ότι το Ποτάμι θα φέρει βελτιώσεις στη Βουλή για τους αδύναμους και ελπίζει ότι θα βρεθεί κάποιος στην κυβέρνηση να τις ακούσει.

Κατά τα λοιπά, σημείωσε ότι νιώθει άσχημα που ψηφίζει αυτή την κυβέρνηση. «Αλλά δεν έχουμε άλλον δρόμο. Λέμε, λοιπόν, ότι αυτή η κυβέρνηση πρέπει να πάει μέχρι να σταθεροποιήσουμε τη χώρα. Αν σταθεροποιηθεί η χώρα, μετά είμαστε έτοιμοι και ελπίζω ότι είναι έτοιμος και ο ελληνικός λαός να πάρει τις μεγάλες αποφάσεις για μια άλλη κυβέρνηση» είπε ο κ. Θεοδωράκης, ο οποίος πάντως τάχθηκε κατά του σχηματισμού κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας, τονίζοντας ότι δεν πιστεύει σε οικουμενικές ψευδείς κυβερνήσεις

Και όλα αυτά στην ψαροταβέρνα Θερμαϊκός, λίγο πριν δοκιμάσει τα νοστιμότατα ψαρικά που προσφέρθηκαν στο μαγαζί, από καλαμαράκια μέχρι μυδοπίλαφο και αθερίνες.

Ν. Οικονόμου

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα

spot_img