Σε κελί η «Κατίνα της Πόλης»

Προφυλακίστηκε το γνωστό μέντιουμ  Καίτη Μποζάκη, που κατηγορείται για προβλέψεις-απάτη χιλιάδων ευρώ

Στις φυλακές οδηγήθηκε μετά την απολογία της ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας και με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα το γνωστό μέντιουμ Καίτη Μποζάκη, γνωστή και ως η «Κατίνα της Πόλης». Αντίθετα, ελεύθερες με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα αφέθηκαν, μετά τις απολογίες τους, τρεις συνεργάτιδές της, ενώ στην πέμπτη κατηγορούμενη-συνεργάτιδά της δεν επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι.

Η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη έπειτα από καταγγελίες δύο πελατισσών τη 44χρονης, οι οποίες υποστηρίζουν ότι το μέντιουμ και οι συνεργάτιδές της έφτασαν στο σημείο να προβλέπουν τροχαία δυστυχήματα και άλλα επικείμενα δεινά δικών τους ανθρώπων, τα οποία, όπως τους έλεγαν, μπορούσαν να αποτρέψουν αντί αδρής αμοιβής. «Ο άντρας σου θα πάθει μεγάλη ζημιά μέχρι την 1η Ιουλίου! Δώσε άλλα 5.650 ευρώ να τον γλιτώσουμε» είναι η φράση που φέρεται ότι είπαν σε μια πελάτισσα, από την οποία είχαν ήδη «φάει» 52.500 ευρώ! Μόνο από τις δύο καταγγέλλουσες τα «μέντιουμ» φέρεται ότι είχαν αρπάξει 80.000 ευρώ.

Φερόμενα μέλη

Σύμφωνα με πληροφορίες, και τα πέντε φερόμενα μέλη της σπείρας των μέντιουμ κατέθεσαν απολογητικά υπομνήματα ενώπιον της ανακρίτριας, αρνούμενα τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν. Συγκεκριμένα, η 44χρόνη φέρεται ότι αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι δεν έχει πάρει τα χρήματα για τα οποία κατηγορείται. «Οσα ποσά έχω εισπράξει έχουν μπει στον λογαριασμό μου. Είναι 24.000 ευρώ από τη μία καταγγέλλουσα και 19.000 από την άλλη. Σε καμία από τις δύο δεν έκανα πρόβλεψη θανάτου ή ασθένειας συγγενικού τους προσώπου. Τα χρήματα που μου έδωσαν ήταν για λάδια, μαντζούνια, κομπολόγια, θυμιατά και ευχολόγια» ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες η 44χρονη στην απολογία της, χωρίς να καταφέρει να πείσει τις ανακριτικές Αρχές, καθώς τελικά κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα