Μπήκε σε μπελάδες ο Γιουσέιν Μπολτ

Αποχωρώντας από το Ρίο, ο Γιουσέιν Μπολτ μπορεί να λέει ότι αποδείχθηκε πιστός στην υπόσχεση περί κατάκτησης και των τριών χρυσών μεταλλίων που διεκδικούσε. Μονάχα που ο 30χρονος Τζαμαϊκανός σπρίντερ, ολυμπιονίκης σε 100 μ., 200 μ. και 4×100 μ. (φτάνοντας τα εννέα χρυσά στην ολυμπιακή καριέρα του!), μάλλον δεν παρέμεινε το ίδιο πιστός στην κοπέλα του Κάσι Μπένετ, μία μέρα μετά την αποκάλυψη της αδερφής του σταρ του στίβου ότι θα αρραβωνιαστεί με την τελευταία.

Ο παγκόσμιος ρέκορντμαν των 100 και των 200 μ. είδε χθες σε όλα τα ΜΜΕ φωτογραφίες του, στις οποίες απεικονίζεται σε τρυφερές στιγμές σε ένα κρεβάτι με τη Βραζιλιάνα Τζέιντι Ντουάρτε… Η 20χρονη, που δηλώνει φοιτήτρια -αλλά η αγγλική «Daily Mail» ανέφερε ότι είναι χήρα του βαρόνου ναρκωτικών Ντάγκλας Ντονάτο Περέιερα, που τον περασμένο Μάρτιο πυροβολήθηκε θανάσιμα από την αστυνομία(!)- ανάρτησε η ίδια τις φωτογραφίες! Ομως, μιλώντας στην εφημερίδα «El Globo», επισήμανε: «Ντρέπομαι γι’ αυτές. Δεν γνώρισα τον Μπολτ στην αρχή, διότι ήταν πολλοί Τζαμαϊκανοί που έμοιαζαν μεταξύ τους!»

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα