Επικήρυξαν τον φονιά (με πυροβόλο) των 20 ελαφιών της Ρόδου

Τη συνδρομή του Στρατού σχεδιάζουν να ζητήσουν οι αρμόδιες Αρχές για την εξιχνίαση των δολοφονιών ελαφιών στη Ρόδο και τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει πυροβολήσει και σκοτώσει πάνω από 20 ζώα.

Οι φορείς που είναι υπεύθυνοι για την προστασία των ελαφιών σήμα κατατεθέν του νησιού στρέφονται στον Στρατό, καθώς -όπως διαπιστώθηκε- οι εκτελέσεις των ζώων στη δασική περιοχή του Ανω Καλαμώνα, κοντά στο χωριό Μαριτσά, έγιναν με πυροβόλο όπλο και όχι με κυνηγετική καραμπίνα, όπως αρχικά πίστευαν.

Μάλιστα, το σημείο όπου βρέθηκαν τα δύο τελευταία νεκρά ελάφια βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από την πύλη στρατιωτικού φυλακίου, ενώ τη χρήση πυροβόλου όπλου επιβεβαιώνει και ο ιατροδικαστής που εξέτασε τα άτυχα ζώα για λογαριασμό των θηροφυλάκων.
Οι Αρχές κάνουν λόγο για άτομο αδίστακτο και αποφασισμένο να σπείρει τον θάνατο, σκοτώνοντας αποκλειστικά ελάφια, και για τον λόγο αυτόν έχουν επικηρύξει τον δράστη με 5.000 ευρώ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα