«Εσβησε» χθες η γνωστή αστρολόγος Βιργ. Λεούση

«Εσβησε» χθες σε ηλικία 61 ετών η γνωστή αστρολόγος Βιργινία Λεούση (φωτό), η οποία για χρόνια προέβλεπε το μέλλον μέσα από τα έντυπα του Δημοκρατικού Τύπου. Νοσηλευόταν από τις 4 Φεβρουαρίου σε κώμα, σε ιδιωτικό νοσοκομείο στα νότια προάστια της Αττικής, ύστερα από ανακοπή καρδιάς.

Η κατάστασή της θεωρήθηκε κρίσιμη, αφού προηγουμένως είχε πάθει αλλεργικό σοκ λόγω ενός «κοκτέιλ» αναλγητικών που ήπιε συνδυαστικά με την ισχυρή αντιβίωση που έπαιρνε εκείνες τις ημέρες προκειμένου να ανακουφιστεί από ένα βαρύ κρύωμα. Οι θεράποντες γιατροί τη διασωλήνωσαν αμέσως στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και περίμεναν να «ξυπνήσει», κάτι που δυστυχώς δεν έγινε.

Η Βιργινία Λεούση είχε το χάρισμα της ενόρασης από μικρό παιδί. Η Πειραιώτισσα αστρολόγος, μεγαλώνοντας, αποφάσισε να κάνει το «ταλέντο» της επάγγελμα κι έφυγε για την Αμερική. Σπούδασε στη Νέα Υόρκη και τη Βοστόνη, εντυπωσιάζοντας με τις ενορατικές ικανότητες και την ακρίβεια των προβλέψεών της. Η δυνατή προσωπικότητά της σε συνδυασμό με το χιούμορ, την εξυπνάδα, τη μόρφωση και την εχεμύθειά της την έκαναν περιζήτητη στην Ελλάδα.

Τις προβλέψεις της για τα μελλούμενα εμπιστεύονταν τηλεπαρουσιάστριες πρώτης γραμμής, καλλιτέχνες από τον χώρο του θεάτρου και του πενταγράμμου, πολιτικά πρόσωπα και επιχειρηματίες.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο στις 10.30 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου (Παναγίτσα) στο Παλαιό Φάληρο και η ταφή της Βιργινίας στο Γ΄ Νεκροταφείο στη Νίκαια.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα