Προσπαθούν να κόψουν την ορμή του κόσμου

Ανοησίες από την ΚουμουνδούρουΟι μπούρδες πέφτουν σύννεφο από πλευράς στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για το Σκοπιανό αλλά και για τα συλλαλητήρια -τόσο της Θεσσαλονίκης όσο της Αθήνας-, σε μία εκ του πονηρού προσπάθεια να υποβαθμιστεί η διογκούμενη λαϊκή αντίδραση και να ταυτιστεί με ακραίους πολιτικούς χώρους.

Από αυτή την ακατάσχετη μπουρδολογία δεν έλειψαν και οι κινδυνολογίες, με τον Χρήστο Μαντά να… προειδοποιεί για «εθνικές περιπέτειες». «Δεν πρέπει να πορευτούμε με εθνικιστικές και ακροδεξιές απόψεις» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στη Βουλή.

Στη γραμμή της πλήρους κατασυκοφάντησης όλων όσοι διαδηλώνουν για τη Μακεδονία κινήθηκε και ο Γιάννης Μπαλάφας, αποκαλώντας τους συλλήβδην «ακροδεξιούς και φασίστες». Εφτασε μάλιστα να πει ότι «έδωσαν τον τόνο στο συλλαλητήριο της Μακεδονίας».

Περί απειλής

Ο βουλευτής Φλώρινας Κώστας Σέλτσας, από την πλευρά του, το ‘ριξε στη… νιρβάνα λέγοντας ότι «εμείς στη Φλώρινα δεν νιώθουμε ότι απειλούμαστε από τους Σκοπιανούς», αδιαφορώντας προφανώς για την ονομασία, ενώ ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης έπαιξε τα ρέστα του θέλοντας να ‘ναι και… με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ. «Θα πήγαινα ευχαρίστως στο συλλαλητήριο της Κυριακής. Ομως δεν θα πάω γιατί δεν θέλω να θεωρηθεί ότι πάω να εκμεταλλευτώ ψηφοθηρικά τη συγκέντρωση» είπε ο βουλευτής Ηρακλείου, ο οποίος κατά τα άλλα δηλώνει πως δεν συμφωνεί με τη χρήση του όρου «Μακεδονία» ή παραγώγου του.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μιχελογιαννάκης διαφωνεί σε πολλά, αλλά πάντοτε υπερψηφίζει…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα