Ο Τσίπρας «τα έψαλε» στον Τζανακόπουλο

Αγριο «κατσάδιασμα» δέχτηκε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος από τον Αλέξη Τσίπρα για την «απροθυμία» του να……καλύψει τον Νίκο Παππά όταν προ ημερών δέχθηκε δημοσιογραφική ερώτηση για την υπόθεση Πετσίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατίας», ο κ. Τσίπρας ήταν όλο αυτό το διάστημα εξοργισμένος από την αφωνία του κυβερνητικού εκπροσώπου και σε σύσκεψη που έγινε τις προηγούμενες μέρες στο Μέγαρο Μαξίμου του «τα έψαλε» κανονικά. Κι αυτό γιατί θεώρησε ότι ο κ. Τζανακόπουλος άφησε να αιωρούνται σκιές πάνω από τον στενό φίλο του και συνεργάτη. Το ζήτημα που προέκυψε, καθώς φαίνεται, όχι μόνο δεν έχει τελειώσει, αλλά προκαλεί διαρκείς τριγμούς στα ενδότερα του Μεγάρου Μαξίμου, όπου γενικότερα επικρατεί εκνευρισμός με πολλή γκρίνια και τσακωμούς.

Την ίδια ώρα ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης (ούτε αυτός φημίζεται για τις καλές σχέσεις με τον Νίκο Παππά) «άδειασε» εκ νέου τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής ζητώντας να διερευνηθεί πλήρως η ιστορία με τον Μανώλη Πετσίτη. Κανονικό μπάχαλο δηλαδή.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα