Επεισόδια για τον θάνατο του 18χρονου Ρομά από την Καλαμάτα -Μπλόκα στην Αργολίδα

Νέες συγκεντρώσεις πραγματοποιούν ομάδες Ρομά σε σημεία του οδικού δικτύου της Πελοποννήσου, αλλά και της Αιτωλοακαρνανίας, οι οποίοι, σύμφωνα με την Αστυνομία, διαμαρτύρονται για τον φόνο του 18χρονου την περασμένη Δευτέρα στην κοινότητα Πιπερίτσα της Μεσσηνίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ομάδες ατόμων έχουν αποκλείσει τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Καλαμάτας, στο ύψος των διοδίων στα Αρφαρά της Μεσσηνίας, ενώ συγκεντρώσεις δίπλα σε αυτοκινητόδρομους πραγματοποιούνται στο Αγρίνιο, στο Αιτωλικό και στο Μεσολόγγι της Αιτωλοακαρνανίας, στα Σαγέικα της Αχαΐας, στην Αρχαία Ολυμπία και στα Λαστέικα της Ηλείας, καθώς και στα Εξαμίλια της Κορινθίας.

Οι συγκεντρώσεις ξεκίνησαν και επεκτάθηκαν κατά τη διάρκεια της απολογίας του 63χρονου στον ανακριτή, ο οποίος κατηγορείται για τον φόνο του 18χρονου.
Επεισόδια από Ρομά στην ΑργολίδαΕπεισόδια από Ρομά στην Αργολίδα / Φωτογραφία: Eurokinissi

Επεισόδια είναι αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη και σε άλλες περιοχές.

Πιο συγκεκριμένα:

  • στην Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος του Ζευγολατιού Κορινθίας,
  • στην περιοχή της Ροδοδάφνης Αιγίου, δίπλα από τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Πατρών,
  • στην περιοχή του Ρίου της Πάτρας,
  • στην επαρχιακή οδό Νέας Κίου – Αργους,
  • στην Αργολίδα, στο πρώτο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Τρίπολης – Σπάρτης,
  • στην Αρκαδία και στο 4ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Σπάρτης – Γυθείου στη Λακωνία.

Δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής έχουν αποκλείσει τον δρόμο, ενώ από την πλευρά του Μενιδίου υπάρχουν και κλούβες με άνδρες των ΜΑΤ. Στο σημείο βρίσκεται και ο δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς.
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 63χρονος που κατηγορείται για τον φόνο του 18χρονου

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή Καλαμάτας ο 63χρονος που κατηγορείται για τον φόνο του 18χρονου, που έγινε την περασμένη Δευτέρα στην κοινότητα Πιπερίτσα της Μεσσηνίας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της απολογίας του 63χρονου, έξω από το δικαστικό μέγαρο της Καλαμάτας είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες συγγενείς και φίλοι του θύματος, ενώ η Αστυνομία είχε λάβει αυξημένα μέτρα ασφαλείας για την αποτροπή τυχόν επεισοδίων.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα