Ο συζυγοκτόνος δεν εξαπάτησε τους αστυνομικούς – Επιχείρησε να το εμφανίσει σαν ατύχημα

Χειροπέδες στον 53χρονο ιεροψάλτη και υδραυλικό αιγυπτιακής καταγωγής που έπνιξε τη γυναίκα του

Το κουβάρι του ανατριχιαστικού εγκλήματος που συντάραξε την Καλλιθέα κατάφερε να ξετυλίξει η Αστυνομία, περνώντας χειροπέδες στον 53χρονο ιεροψάλτη και υδραυλικό, που δολοφόνησε πριν από δύο εβδομάδες τη γυναίκα του μέσα στο ίδιο τους το σπίτι και στη συνέχεια προσπάθησε να εμφανίσει τον θάνατό της ως… δυστύχημα, προσποιούμενος ότι έχει συγκλονιστεί από τον δήθεν αιφνίδιο θάνατό της!

Όλα άρχισαν στις 23 Οκτωβρίου, όταν ο αιγυπτιακής καταγωγής ιεροψάλτης μετέφερε τα παιδιά του στο σχολείο και στη συνέχεια πήγε σε ένα επαγγελματικό ραντεβού.

Ωστόσο, λίγο αργότερα επέστρεψε στο σπίτι για να πάρει κάποια εργαλεία που χρειαζόταν. Τότε, άρχισε άγριος τσακωμός με την επίσης αιγυπτιακής καταγωγής σύζυγό του, η οποία διατηρούσε εταιρία ραφής στο Μοσχάτο. Οπως δήλωσε στην κατάθεσή του ο δράστης, η άτυχη γυναίκα προσπάθησε να τον σπρώξει βίαια, αλλά έγειρε προς τα πίσω και χτύπησε το πίσω μέρος του κεφαλιού στην άκρη του νιπτήρα.

Στην αρχή ο 53χρονος είχε δηλώσει στις Αρχές ότι βρήκε τη γυναίκα του χωρίς τις αισθήσεις της, με αποτέλεσμα ο θάνατός της να αποδοθεί σε παθολογικά αίτια. Ωστόσο, ο ιατροδικαστής Νίκος Καλόγριας διαπίστωσε κατά την εξέταση της σορού της άτυχης γυναίκας ότι υπήρχαν ίχνη στραγγαλισμού! Μάλιστα, ενημέρωσε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αθηνών πως κατά τη νεκροτομή διαπίστωσε ίχνη πίεσης στην τραχηλική χώρα, πέρα από το χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Ο 53χρονος ιεροψάλτης, που οδηγήθηκε την Πέμπτη στον εισαγγελέα και βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, ομολόγησε την πράξη του, υποστηρίζοντας πως έσπρωξε τη γυναίκα του χωρίς να θέλει να τη βλάψει, πόσο μάλλον να τη σκοτώσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας.

«Πρόκειται για ένα άτυχημα. Είναι μια περίπτωση ενδοοικογενειακής βιας. Η σύζυγός του κακοποιούσε τον ίδιο και τα παιδιά του. Είχε κάνει απόπειρες διαζυγίου. Μια στιγμιαία απώθηση, σε επίθεση που δέχτηκε από τη σύζυγό του, οδήγησε τη γυναίκα στο να παραπατήσει. Υπέστη σωματική βλάβη, που οδήγησε στον θάνατό της. Ηταν η κακιά η ώρα. Δεν υπήρχε πρόθεση» υποστήριξε ο δικηγορος του κατηγορουμένου Νίκος Ιωάννου και συνέχισε λέγοντας πως μάρτυρες άκουσαν τον στιγμιαίο καβγά και τον έντονο γδούπο που προσιδίαζε στην πτώση. «Ταυτοχρόνως, κηλίδες αίματος βρέθηκαν στο σημείο και τα ευρήματα επιβεβαιώνουν την κατάθεση του κατηγορουμένου, που ομολόγησε την πράξη λέγοντας πως δεν ήθελε να τη σκοτώσει. Ηταν αυτός που προσπάθησε με νύχια και με δόντια να κρατήσει ενωμένη την οικογένεια τα τελευταία χρόνια» κατέληξε ο δικηγόρος του ιεροψάλτη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα