Τρίκαλα: Φυλακή ο πα-τέρας που βίαζε τις δύο κόρες του

Ο αδίστακτος αιμομίκτης συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας Τρικάλων με ένταλμα του ανακριτή

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε ένας 44χρονος από χωριό της Φαρκαδόνας Τρικάλων, ο οποίος κατηγορείται για τον συστηματικό βιασμό της 18χρονης (σήμερα) κόρης του και για ασέλγεια στη μικρότερη, ηλικίας 12 ετών! Ο αδίστακτος αιμομίκτης συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος Ασφαλείας, βάσει εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί από τον ανακριτή Τρικάλων, με κατηγορίες για βιασμό κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους κατά συρροή άπαξ και κατ’ εξακολούθηση. Χθες, μετά την απολογία του στον ανακριτή, διατάχθηκε η προφυλάκισή του και, σύμφωνα με το TV10.gr, σήμερα πρόκειται να περάσει την πόρτα των Φυλακών Γρεβενών.

Η κόλαση που ζούσαν τα δυο κορίτσια τελείωσε ύστερα από καταγγελίες που υποβλήθηκαν στην Ασφάλεια σχετικά με τη νοσηρή δράση του πατέρα τους. Επειτα από διακριτική έρευνα των αστυνομικών ο 44χρονος συνελήφθη πριν από περίπου δύο εβδομάδες για παράβαση του νόμου περί όπλων, αφού έγινε έρευνα σε ένα σπίτι το οποίο νοίκιαζε στη Λάρισα, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα ξιφίδια, τρία φυσίγγια κι ένα κινητό τηλέφωνο.

Κατά την προανάκριση ο πα-τέρας φέρεται ότι ομολόγησε τον βιασμό της μεγαλύτερης κόρης του και μάλιστα ισχυρίστηκε πως εκείνη «το ήθελε»! Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 18χρονη πλέον κοπέλα ζούσε έναν εφιάλτη, καθώς από πολύ τρυφερή ηλικία έπεφτε θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του ίδιου της του πατέρα μέσα στο σπίτι τους. Στη μικρότερη, μόλις 12 ετών, ο αδίστακτος 44χρονος έκανε μόνο άσεμνες πράξεις, ενώ παραμένει άγνωστο αν η μητέρα των παιδιών γνώριζε όσα νοσηρά έκανε όλα αυτά τα χρόνια ο σύζυγός της.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα