Καταγγέλλουν για παιδεραστία τον Δήμο Μούτση! Έσκασε «βόμβα» και για τον Φιλιππίδη

Η αποκάλυψη προκαλεί σοκ! Η ερμηνεύτρια Λυδία Σέρβου πριν από λίγες ημέρες, με μια συγκλονιστική ανάρτηση στο facebook, είχε εκμυστηρευτεί δημόσια τη σεξουαλική παρενόχλησή της από κορυφαίο μουσικοσυνθέτη όταν εκείνη ήταν 15 ετών, χωρίς όμως να τον κατονομάσει!

Λυδία Σέρβου

Αποφάσισε όμως πως ήρθε η ώρα να βγάλει το όνομά του στη φόρα, προκαλώντας σεισμό! Αυτός που σακάτεψε την ψυχή της, όπως λέει, δεν είναι άλλος από τον Δήμο Μούτση! Σοκ! Ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με μεγάλες στιγμές του ελληνικού τραγουδιού εδώ και δεκαετίες είναι, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Λυδία Σέρβου, εκείνος που μετέτρεψε μια επαγγελματική συνάντηση (όταν εμφανίστηκε μπροστά της γυμνός) σε έναν εφιάλτη που ακόμη και τώρα τη στοιχειώνει!

Συμπαράσταση

Μετά τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης, η τραγουδίστρια αποφάσισε να δημοσιοποιήσει, μιλώντας σε ημερήσια εφημερίδα, το όνομα του Δήμου Μούτση, «παγώνοντας» τους πάντες! «Είχα αποφασίσει να μην αποκαλύψω το όνομά του λόγω της ηλικίας του κυρίως, αλλά και επειδή δεν έχω καμία άλλη απόβλεψη εκτός από τη σωτηρία της δικής μου ψυχής, αλλά και άλλων παιδιών, για τα οποία θα μπορούσε η καταγγελία μου να λειτουργήσει αποτρεπτικά. Εξάλλου, ο άνθρωπος αυτός είναι 82 χρόνων. Λόγω όμως της μεγάλης έκτασης που πήρε το θέμα και επειδή δεν μου αρέσει να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, θα το πω» είπε η Σέρβου.

Με τον Μούτση, μετά το ανατριχιαστικό περιστατικό, δεν ξανασυναντήθηκε ποτέ! «Φοβάμαι καταρχάς πως θα με έπιανε και πάλι πανικός, ιδίως εάν ήμουν μόνη μου. Εάν, ωστόσο, έβρισκα τη δύναμη να ψελλίσω κάτι, θα ήταν ένα μεγάλο “κρίμα” για το ταλέντο που του έδωσε ο Θεός και για το αξιόλογο έργο του, που προσωπικά δεν μπορώ να το διαχωρίσω από τον άνθρωπο» ανέφερε χαρακτηριστικά! Εχοντας περάσει παρά μόνο λίγες ώρες από τη δημοσιοποίηση του ονόματος του Δήμου Μούτση, δεν άργησε να έρθει και η απάντησή του μέσω του δικηγόρου του Γιάννη Φώσκολου! «Αναφορικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, που αφορούν το πρόσωπό του, ο Δήμος Μούτσης δηλώνει ότι οι απαντήσεις του θα δοθούν όπου και όπως νομικά προβλέπεται» αναφέρει η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου. Να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής, εκτός από τις προφορικές αποκαλύψεις, δεν έχει γίνει κάποια επίσημη καταγγελία, έτσι ώστε η υπόθεση να ακολουθήσει τη νομική οδό.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Στο άλλο «μέτωπο» των ημερών, αυτό του Πέτρου Φιλιππίδη, είχαμε επίσης σοβαρές εξελίξεις. Η Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη κατήγγειλαν τον ηθοποιό για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Οι εξελίξεις πλέον στον χώρο του θεάτρου είναι καταιγιστικές και η κοινή γνώμη παρακολουθεί αποσβολωμένη όσα διαδραματίζονται. Χθες μάλιστα κυκλοφορούσε η πληροφορία ότι είναι θέμα ωρών να φτάσουν στον εισαγγελέα στοιχεία από την καταγγελία 17 γυναικών, που κατηγορούν πασίγνωστο πρωταγωνιστή για σεξουαλική παρενόχληση.

Λένα Δροσάκη

Τα στόματα, όπως φαίνεται, άνοιξαν και οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο του θεάματος πέφτουν βροχή, με τους ιθύνοντες του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) να γεμίζουν σελίδες ολόκληρες με ονόματα καλλιτεχνών που κατηγορούνται από συναδέλφους τους. Ορισμένες εξ αυτών αφορούν περιστατικά που συνέβησαν μόλις πριν από λίγα χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι τα αδικήματα δεν έχουν παραγραφεί.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα