«Τέρατα» δολοφόνησαν 20χρονη μάνα δίπλα στο μωρό της!

Το χρονικό της αδιανόητης θηριωδίας στα Γλυκά Νερά. Πώς η νεαρή προσπάθησε να σώσει το βρέφος της από το όπλο των ληστών

Ξεπερνά κάθε όριο η αγριότητα των «τεράτων» που εισέβαλαν στη μεζονέτα της οδού Παναγούλη στα Γλυκά Νερά και δολοφόνησαν με τον πιο βάναυσο τρόπο την 20χρονη Καρολάιν, που φαίνεται πως πλήρωσε με τη ζωή της την προσπάθειά της να προστατέψει το μόλις 11 μηνών κοριτσάκι της, το οποίο οι ληστές σημάδευαν στο κεφάλι με το όπλο!

Η αδιανόητη θηριωδία, που συντάραξε όλους τους Έλληνες και τους έκανε να νιώσουν έρμαια στις διαθέσεις αδίστακτων κακοποιών, συνέβη χθες τα ξημερώματα, μεταξύ 04.30 και 05.00, την ώρα που η νεαρή φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πειραιά, με καταγωγή από τη Βρετανία και τις Φιλιππίνες, ο 32χρονος σύζυγός της Χαράλαμπος Α. και η 11 μηνών κορούλα τους κοιμούνταν στη σοφίτα του σπιτιού.

Οι τρεις από τους τέσσερις δράστες -ο τέταρτος βρισκόταν έξω και κράταγε τσίλιες-, φορώντας κουκούλες και έχοντας πιστόλια, έσπασαν το μικρό παράθυρο του ημιυπογείου από την πίσω πλευρά της διώροφης μονοκατοικίας και γλίστρησαν αθόρυβα στο εσωτερικό της. Εν συνεχεία κατευθύνθηκαν στο καθιστικό, όπου βρισκόταν ο σκύλος της οικογένειας, ράτσας χάσκι, ο οποίος βλέποντάς τους άρχισε να γαβγίζει. Έτσι αποφάσισαν να τον στραγγαλίσουν με το κολάρο που φορούσε και να τον κρεμάσουν στην κουπαστή της εσωτερικής σκάλας!

Κατόπιν, με απόλυτη ψυχραιμία, ανέβηκαν στη σοφίτα, άρπαξαν τον 32χρονο πιλότο ελικοπτέρων της Πολιτικής Αεροπορίας, τον πέταξαν στο πάτωμα, τον φίμωσαν με μονωτική ταινία και τον έδεσαν χειροπόδαρα σε μια καρέκλα. Με την ίδια, πρωτοφανή αγριότητα όρμησαν στην 20χρονη, η οποία προσπάθησε μάταια να αντισταθεί, ως άριστη γνώστρια του kick boxing, και της έδεσαν πισθάγκωνα τα χέρια, για να την ακινητοποιήσουν! Από εκείνο τη στιγμή άρχισε ο απόλυτος εφιάλτης για τη νεαρή μητέρα, καθώς οι ληστές άρχισαν να τη βασανίζουν, για να τους αποκαλύψει πού είχε κρυμμένα τα χρήματα και τα κοσμήματα που, όπως φαίνεται, γνώριζαν ότι υπήρχαν στη μονοκατοικία.

Μάλιστα, έφτασαν στο σημείο να πάνε πάνω από την κούνια του μωρού της και να κολλήσουν το όπλο στο κεφαλάκι του, απειλώντας ότι θα το σκότωναν, εάν δεν τους αποκάλυπτε την κρυψώνα όπου η ίδια και ο σύζυγός της είχαν τοποθετήσει ό,τι πολύτιμο είχαν στο σπίτι! Το επιβεβαίωσε, άλλωστε, και ο 32χρονος πιλότος, ο οποίος φέρεται ότι κατέθεσε στους αστυνομικούς πως άκουσε -δεν είχε οπτική επαφή, καθώς ήταν γυρισμένος πλάτη- τους δράστες να λένε: «Πού είναι τα χρήματα; Δώσε μας τα λεφτά, ρε. Θα σκοτώσουμε το παιδί»!

Αυτή ήταν η φράση των κουκουλοφόρων που σφράγισε με δραματικό τρόπο τη μοίρα της 20χρονης, καθώς, βλέποντας τους κακοποιούς να σημαδεύουν το σπλάχνο της, άρχισε να ουρλιάζει και να καλεί έντρομη σε βοήθεια, με συνέπεια ο ένας από αυτούς να της προκαλέσει ασφυκτικό θάνατο με τα χέρια ή με μαξιλάρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη στάση που βρέθηκε η σορός της 20χρονης πιθανότατα προκύπτει ότι προσπάθησε να γίνει ανθρώπινη ασπίδα για το παιδί της, ώστε να μην του κάνουν κακό οι στυγνοί δολοφόνοι, που μετά την αποτρόπαια πράξη τους εξαφανίστηκαν με τα κλοπιμαία -περίπου 10.000 ευρώ και κοσμήματα-, τα οποία βρήκαν μέσα σε ένα κουτί με επιτραπέζιο παιχνίδι που τους υπέδειξε ο 32χρονος.

Λίγα λεπτά μετά τις 06.00 ο πιλότος κατάφερε να συρθεί με την καρέκλα, όπως ήταν ακόμη δεμένος, έως το σημείο όπου βρισκόταν το κινητό του, το οποίο ενεργοποίησε ακουμπώντας το με τη μύτη του και κατά τον ίδιο τρόπο κάλεσε την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στη μονοκατοικία της οδού Παναγούλη βρήκαν το 11 μηνών βρέφος να κλαίει δίπλα στη νεκρή μητέρα του! Το αγγελούδι μεταφέρθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο Παίδων και, αφού διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του, παραδόθηκε στη γιαγιά του.

Λίγο αργότερα ο Χαράλαμπος Α. περιέγραψε με λεπτομέρειες στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών όλο το σκηνικό του τρόμου. «Ηταν λίγο πριν από τις 05.00. Είδα τρία άτομα με κουκούλες. Ο ένας ήταν ψηλός. Φώναζαν και απειλούσαν, με σπαστά ελληνικά. Με έδεσαν σε μια καρέκλα και στη συνέχεια πήγαν πάνω στη γυναίκα μου» κατέθεσε, μεταξύ άλλων, ο 32χρονος πιλότος. Στον τόπο του εγκλήματος έσπευσαν και άνδρες της Σήμανσης, οι οποίοι έψαξαν εξονυχιστικά τους χώρους της μονοκατοικίας για τυχόν αποτυπώματα ή DNA που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στον εντοπισμό και στη σύλληψη των δραστών.

Οι άνδρες της ειδικής ομάδας της Ασφάλειας Αττικής, που έχουν αναλάβει να διαλευκάνουν την υπόθεση, εκτιμούν ότι οι δράστες πιθανότατα είναι σεσημασμένοι και πήγαν στοχευμένα στο συγκεκριμένο σπίτι, γνωρίζοντας ότι θα βρουν μεγάλο χρηματικό ποσό και κοσμήματα. Γι’ αυτό τον λόγο ψάχνουν στον κύκλο του ζευγαριού, αλλά και όλους όσοι μπήκαν τον τελευταίο καιρό στο σπίτι ως εργαζόμενοι, προκειμένου να εξακριβώσουν εάν κάποιος έδωσε πληροφορίες στους ληστές. Οπως κατέθεσε ο 32χρονος, πρόσφατα είχε αγοράσει ένα οικόπεδο και είχε τα χρήματα που άρπαξαν οι ληστές στο σπίτι, για να τα δώσει για κάποιες εργασίες.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί λαμβάνουν καταθέσεις από γείτονες και «σαρώνουν» τις κάμερες της περιοχής, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν το μέσο διαφυγής και το δρομολόγιο των δολοφόνων ληστών.

Η ιστορία αγάπης που έμελλε να την τερματίσει πρόωρα ο θάνατος

Μετά τον παραμυθένιο γάμο τους, ο Μπάμπης και η Καρολάιν διένυαν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους, την οποία ήρθε όμως να διακόψει απότομα ο θάνατος!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους γνωρίζονταν από μικρά παιδιά. Η μητέρα του 32χρονου πιλότου ήταν καθηγήτρια στο σχολείο της Αλοννήσου, ενώ οι γονείς της πανέμορφης κοπέλας (βρετανικής καταγωγής ο πατέρας, με καταγωγή από τις Φιλιππίνες η μητέρα) ζουν και δραστηριοποιούνται πάνω από 20 χρόνια στο νησί. Οι δύο νέοι δεν άργησαν να ερωτευτούν, και πέρυσι το καλοκαίρι «ενώθηκαν» με τα ιερά δεσμά του γάμου στο θέρετρο Praia Do Canavial της Πορτογαλίας, με θέα το απέραντο γαλάζιο του Ατλαντικού Ωκεανού.

Όπως φαίνεται σε μια φωτογραφία που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, εκείνη την ημέρα η εξωτική μελαχρινή έλαμπε μέσα στο λευκό νυφικό της, κρατώντας τρυφερά από τη μέση τον άντρα της ζωής της, μιας ζωής που έμελλε να κοπεί τόσο πρόωρα και με τόσο βάναυσο τρόπο χθες τα ξημερώματα.

Η γέννηση του κοριτσιού τους, στις 3 Ιουνίου, ήρθε να ολοκληρώσει την ευτυχία τους, η οποία «ξεχείλιζε» στις φωτογραφίες που ανέβαζαν στα προφίλ τους σε facebook και Instagram. Παράλληλα, με συχνά ταξίδια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και μια αξιοζήλευτη καριέρα, ο 32χρονος πιλότος (εργαζόταν ως «αεροταξί», πετώντας καθημερινά από τα Μέγαρα και το «Ελευθέριος Βενιζέλος» σε όλη την Ελλάδα) προσέφερε στην αγαπημένη του και στο παιδί τους μια άνετη ζωή. Δυστυχώς, η ζωή που «έχτιζαν» οι δύο νέοι γκρεμίστηκε για πάντα, όταν οι τρεις αδίστακτοι κουκουλοφόροι που εισέβαλαν στο σπίτι τους έκοψαν με τον πιο βίαιο τρόπο το νήμα της ζωής της 32χρονης Καρολάιν. Η είδηση του θανάτου της χτύπησε σαν κεραυνός την τοπική κοινωνία της Αλοννήσου, την οποία η άτυχη κοπέλα επισκεπτόταν συχνά ακόμη και μετά τον γάμο της.

«Η κοπέλα μεγάλωσε στο νησί από μικρή ηλικία. Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη. Εχουμε σοκαριστεί, δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Τέτοια βαρβαρότητα…» ανέφερε ο δήμαρχος του νησιού Πέτρος Βαφίνης.

Η ΕΛ.ΑΣ. επικήρυξε με 300.000 € τους αδίστακτους φονιάδες

Μιλώντας για τη δολοφονία της όμορφης Καρολάιν, η καθηγήτρια Εγκληματολογίας Χριστίνα Ζαραφωνίτου τόνισε ότι υπάρχει μια εγκληματική τάση που πρέπει να προβληματίσει τις Αρχές. «Υπάρχει μια μετατόπιση των ληστειών σε στόχους πιο καθημερινούς, όπως είναι ληστείες για μικροποσά. Αυτό συμβαίνει γιατί οι υψηλοί στόχοι, όπως οι τράπεζες και οι χρηματαποστολές, έχουν θωρακιστεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια.

Αυτή η μετατόπιση σε εύκολους στόχους βλέπουμε ότι συνεχώς αυξάνεται τα τελευταία χρόνια, αλλά έχουν ένα ακόμη χαρακτηριστικό: Έχουν πολύ έντονο το στοιχείο της βίας απέναντι στους ανθρώπους, οι οποίοι είναι ανυποψίαστοι πολίτες που είτε κοιμούνται στο σπίτι τους είτε εργάζονται σε έναν χώρο που δεν είναι ιδιαίτερα προστατευμένος» ανέφερε η κυρία Ζαραφωνίτου, συμπληρώνοντας ότι στην περίπτωση της δολοφονίας της άτυχης 20χρονης «βλέπουμε χαρακτηριστικά που θυμίζουν έγκλημα μίσους».

Ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. Θεόδωρος Χρονόπουλος, από την πλευρά του, έκανε λόγο για έγκλημα «σπάνιας βαρβαρότητας» και «ιδιαίτερης αγριότητας» στα ελληνικά αστυνομικά χρονικά. Σε μια προσπάθεια να διευκολυνθούν οι έρευνες εντοπισμού των δραστών, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης υπέγραψαν Κοινή Υπουργική Απόφαση με την οποία επικήρυξαν με 300.000 ευρώ τους δολοφόνους της άτυχης κοπέλας.

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα