Γλυκά Νερά: 19χρονος Αλβανός προσπάθησε να βιάσει 16χρονη!

Η κοπέλα αντέδρασε, ο δράστης έφυγε και αργότερα συνελήφθη

Δεν προλαβαίνουν να κυνηγούν… ανώμαλους το τελευταίο διάστημα οι αστυνομικοί, αφού τα περιστατικά σεξουαλικών επιθέσεων διαδέχονται το ένα το άλλο, με τελευταίο και ιδιαίτερα σοκαριστικό αυτό που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στα Γλυκά Νερά, όταν μια 16χρονη δέχτηκε άγρια επίθεση έξω από το σπίτι της από έναν «ξαναμμένο» 19χρονο Αλβανό.

Η ανήλικη κοπέλα επέστρεφε από βόλτα γύρω στις 11 τη νύχτα, όταν αντιλήφθηκε ότι την ακολουθεί ένας φυσιογνωμικά γνώριμος νεαρός, ο οποίος την πλησίασε και της έκανε χυδαίες ερωτήσεις σεξουαλικού περιεχομένου. Λίγα μέτρα προτού φτάσει στο σπίτι της, όμως, ο Αλβανός όρμησε στην κοπέλα, την τράβηξε πάνω του και άρχισε να πιάνει το στήθος της. Όμως, το αρρωστημένο του μυαλό είχε αποφασίσει να προχωρήσει ακόμη περισσότερο κι έτσι έχωσε το χέρι του μέσα στο σορτσάκι της κοπέλας και χούφτωσε με μανία τα γεννητικά της όργανα!

Έντρομο το κορίτσι, ούρλιαζε και πάλευε να ξεφύγει από τα χέρια του επίδοξου βιαστή και, τελικά, τα κατάφερε. Όμως, το θράσος του δράστη έφτασε στο σημείο να την απειλήσει να κρατήσει το στόμα της κλειστό, προτού την αφήσει και εξαφανιστεί! Σύμφωνα με όσα είπε ο πατέρας του κοριτσιού στο newsit.gr, ο 19χρονος την ακολουθούσε με ένα πατίνι. «Κάποια στιγμή κι ενώ η κόρη μου έφτανε κοντά στο σπίτι, αυτός πέταξε το πατίνι κι όρμησε πάνω της. Την έπιασε από πίσω και άρχισε να τη θωπεύει. Η κόρη μου τότε του είπε ψέματα ότι στο σημείο έχει κάμερες και πως θα πάει φυλακή και τότε αυτός φοβήθηκε κι έφυγε» περιέγραψε ο πατέρας.

Βάσει της περιγραφής του δράστη, οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του μέσω των φίλων του, στους οποίους ανέφερε την πράξη του και καμάρωνε! Μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι και στο παρελθόν είχε απασχολήσει για παρόμοια περιστατικά. Τελικά, εντόπισαν τον νεαρό στον Γέρακα, όπου μένει, και τον συνέλαβαν.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα