Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ στα Public: Με τη δύναμη της τεχνολογίας, αλλάζουμε τον κόσμο!

Τα Public ενισχύουν τις επιλογές μάθησης και ψυχαγωγίας των τοπικών κοινωνιών, δημιουργώντας ψηφιακές βιβλιοθήκες σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας! 

Τα  Public στηρίζουν για ακόμη μία φορά, το πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ, βοηθώντας τους δικαιούχους να επιλέξουν από μια μοναδική ποικιλία κορυφαίων desktop, laptop και tablet στις καλύτερες τιμές, με όφελος 200 ευρώ. Την ίδια στιγμή, γιορτάζοντας τη δύναμη που προσφέρει η τεχνολογία, υποστηρίζουν την προσπάθεια δημιουργίας ψηφιακών βιβλιοθηκών σε επιλεγμένα σημεία της Ελλάδας, προσφέροντας τεχνολογικό εξοπλισμό για τον πρώτο χρόνο σε έξι βιβλιοθήκες απομακρυσμένων περιοχών!

Οι δικαιούχοι του προγράμματος, κάνοντας τις αγορές τους σε είδη τεχνολογίας από τα καταστήματα Public ή το public.gr και χρησιμοποιώντας το κουπόνι της Ψηφιακής Μέριμνας, γίνονται μέρος μιας μεγαλύτερης προσπάθειας για την ενίσχυση της επαφής που έχουν οι συμπολίτες μας απ’ όλη την Ελλάδα με τις ψηφιακές τεχνολογίες.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος είναι:

  • Oι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν κατά το έτος 2021 – 2022,
  • Kαθώς και οι οικογένειες που επλήγησαν από τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε περιοχές της ελληνικής επικράτειας από την 27η Ιουλίου 2021 έως την 13η Αυγούστου 2021 και οι οποίες έχουν εξαρτώμενο τέκνο ηλικίας από 4 έως 24 ετών, το οποίο είναι εγγεγραμμένο σε δημόσια εκπαιδευτική δομή της χώρας.

Τελευταίας τεχνολογίας desktop, laptop και tablet

Στα καταστήματα Public και στο Public.gr, θα βρουν όλα τα τελευταίας τεχνολογίας μοντέλα desktop, laptop και tablet, σε μεγάλη ποικιλία, στις καλύτερες τιμές, αλλά και με:

  • 2 χρόνια εγγύηση
  • Εγκατεστημένο λογισμικό antivirus.
  • Σε περίπτωση βλάβης, τα iRepair corner μέσα στα Public θα βρίσκεται δίπλα σας για να επαναφέρει τη συσκευή σας στην αρχική της λειτουργία.

Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις προϋποθέσεις, μπορούν να μπουν σήμερα στο site digital-access.gov.gr, να συμπληρώσουν την αίτηση και να λάβουν το voucher.

Αγοράζοντας το προϊόν της επιλογής σας από τα Public ή το public.gr και χρησιμοποιώντας το κουπόνι της Ψηφιακής Μέριμνας, γίνεστε μέρος μιας μεγαλύτερης προσπάθειας με την υπογραφή του Public για την ενίσχυση της πρόσβασης των συμπολιτών μας απ’ όλη την Ελλάδα σε ψηφιακές τεχνολογίες.

Όπως δήλωσε ο Νίκος Βαρβαδούκας, VP Brand and Customer στο Public Group: «Tα Public στηρίζουν γι’ ακόμη μια χρονιά την Ψηφιακή Μέριμνα, προσφέροντας στους δικαιούχους κορυφαία τεχνολογικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές, ενώ παράλληλα γιορτάζουν τη δύναμη που δίνει η τεχνολογία σε όλους. Πέρυσι προχωρήσαμε στην αναβάθμιση των υποδομών 11 σχολείων της χώρας, προσφέροντας τεχνολογικό εξοπλισμό, ενώ φέτος προσφέρουμε ψηφιακό εξοπλισμό σε βιβλιοθήκες ανά την Ελλάδα, φιλοδοξώντας να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερη τη σχέση των τοπικών κοινωνιών με τις νέες τεχνολογίες και να διευκολύνουμε την καθημερινότητά τους. Σε αυτή την προσπάθεια, προσκαλούμε όλους τους δικαιούχους της Ψηφιακής Μέριμνας, ως συμπαραστάτες».

Η Δράση Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ υλοποιείται από τα Υπουργεία Παιδείας, Οικονομικών, Ανάπτυξης, Εργασίας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0

Με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης NextGenerationEU.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα