Ο Στιβ Μιλάτος κατηγορείται για βιασμό τουρίστριας

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση ότι ο πρώην παίκτης του «Big Brother» και γνωστό μοντέλο Στιβ Μιλάτος συνελήφθη στη Ρόδο μετά την καταγγελία μιας 21χρονης Αγγλίδας τουρίστριας ότι τη βίασε. Σε βάρος του ασκήθηκε χθες ποινική δίωξη για βιασμό, ενώ σήμερα στις 2 μ.μ. αναμένεται να οδηγηθεί στην ανακρίτρια για να απολογηθεί. Ωστόσο, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και στη νεαρή τουρίστρια, ύστερα από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος της το μοντέλο για ψευδή καταγγελία.

Ο 30χρονος γνώρισε την κοπέλα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Λίνδου, στο οποίο εκείνος εργάζεται ως υπάλληλος υποδοχής. Της πρότεινε να διασκεδάσουν μαζί σε άλλο μαγαζί κι εκείνη δέχτηκε, ωστόσο φέρεται ότι την οδήγησε σε ένα εγκαταλελειμμένο οίκημα μέσα σε χωράφι, όπου, σύμφωνα με την 21χρονη, τη βίασε. Από την πλευρά του, ο Στιβ Μιλάτος ισχυρίζεται ότι ήρθαν σε ερωτική επαφή με τη συναίνεσή της.

Όπως ισχυρίστηκε στην κατάθεσή της η 21χρονη, είχε έρθει μαζί με τέσσερις φίλες της στη Ρόδο για διακοπές, προκειμένου γιορτάσουν το τέλος των εξετάσεων του πανεπιστημίου. Την Τρίτη αποφάσισαν να επισκεφτούν τη Λίνδο για φαγητό και διασκέδαση. Κάποια στιγμή πήγαν να πιουν ένα ποτό στο μαγαζί όπου εργάζεται ο Μιλάτος, ο οποίος, όταν έφτασε η στιγμή να αποχωρήσουν, τις παρότρυνε να πάνε σε άλλο γνωστό μπαρ της περιοχής, όπως ισχυρίζεται η καταγγέλλουσα.

Ο 30χρονος έφτασε γύρω στη 1.20 π.μ. και τις πλησίασε. Σύμφωνα πάντα με την κατάθεση της 21χρονης, το μοντέλο άρχισε να ενοχλεί αρχικά μια άλλη κοπέλα από την παρέα, η οποία ήταν αρνητική και τότε απευθύνθηκε στις υπόλοιπες, ρωτώντας «ποια θα έρθει μαζί μου για πέντε λεπτά;» Την πρώτη φορά δεν δέχτηκε καμία, ωστόσο ύστερα από λίγο η 21χρονη τον ακολούθησε, αφού, όπως είπε, «υπέθεσα ότι θα ανταλλάξουμε κάποια φιλιά ή θα συζητήσουμε».

Όπως είπε η ίδια, ο Στιβ Μιλάτος την οδήγησε σε ένα σκοτεινό σοκάκι όπου υπήρχε ένα χωράφι και άρχισε να τη φιλάει επιθετικά στο στόμα. Στη συνέχεια, την τράβηξε σε εγκαταλελειμμένο οίκημα, όπου την κόλλησε στον τοίχο και συνέχισε να τη φιλάει, ενώ ταυτόχρονα έβαλε τα χέρια του στα γεννητικά της όργανα. Οπως είπε, εκείνη τη στιγμή το μόνο που σκεφτόταν ήταν να γλιτώσει από τα χέρια του, καθώς φοβήθηκε για τη ζωή της, αλλά ο 30χρονος την υποχρέωσε σε στοματικό έρωτα με τη βία και τη βίασε χωρίς προφυλάξεις.

«Στη συνέχεια επειδή με ανάγκασε ξανά να του κάνω πεολειχία, βάζοντας μεγάλη πίεση και προκαλώντας μου πόνο, τον παρακάλεσα να σταματήσει για να φύγω. Στην αρχή δεν με άφηνε να φύγω, αλλά όταν είδε ότι δεν θέλω άλλο, τότε μου είπε με άγριο ύφος να σηκωθώ να φύγω. Ετρεχα πανικόβλητη να πάω στην παρέα μου» κατέθεσε η τουρίστρια. «Δεν έχει συμβεί τίποτα από όσα υποστηρίζει η κυρία. Είναι αλήθεια ότι γνωρίστηκαν και ότι υπήρχε ερωτική επαφή, μέχρι εκεί. Περιμένουμε τα ευρήματα από την ιατροδικαστική, που θα αποδείξει όσα λέει ο εντολέας μου, δηλαδή, ότι υπήρξε συναινετική επαφή. Δεν γνωρίζω τα κίνητρα της κυρίας, αλλά θεωρώ ότι μια πρώτη δικαίωση γι’ αυτόν τον άνθρωπο θα είναι μετά την προανάκριση να αφεθεί ελεύθερος» υποστήριξε από την πλευρά του ο συνήγορος του πρώην παίκτη ριάλιτι Στέλιος Αλεξανδρής και απάντησε σε ερώτηση αν υπάρχει οικονομικό κίνητρο.

«Εγώ δεν μίλησα για κίνητρο οικονομικό. Αρα δεν θα ήθελα να με συνδέσουν με κάτι τέτοιο. Το να μπω εγώ στην ψυχολογία ενός ανθρώπου στις διακοπές και να προσπαθήσω να μαντέψω γιατί το έχει κάνει, δεν είναι δουλειά μου. Η δική μου δουλειά είναι να αποδείξω ότι ο εντολέας μου είναι αθώος. Αυτό θα κάνω».

Τέλος, ο δικηγόρος τόνισε πως ο εντολέας του είναι ένας αξιοπρεπέστατος άνθρωπος, με πανεπιστημιακό πτυχίο, ιδιαίτερη κουλτούρα και παιδεία. «Δεν νομίζω στα 30 του χρόνια να έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν. Είναι τιμή μου να τον υπερασπίζομαι. Αυτές οι κατηγορίες είναι απόλυτα έωλες και θα αποδειχθούν στο ακροατήριο» κατέληξε.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα