1000+1 νικητές κερδίζουν από 1.000 ευρώ στο νέο ΣΚΡΑΤΣ «Χίλιες και μία Τύχες»

Σκανάρεις μέσα από OPAP Store App και μία εντυπωσιακή 3D απεικόνιση σου δείχνει αν έχεις κερδίσει

Ένα νέο παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ,  που κυκλοφόρησε πρόσφατα, δίνει για πρώτη φορά στους παίκτες τη δυνατότητα να δουν αν κερδίζουν με μια εντυπωσιακή 3D απεικόνιση μέσω της νέας εφαρμογής OPAP Store App. Πρόκειται για το «Χίλιες και μία Τύχες», που μοιράζει 1.000 ευρώ σε 1000+1 νικητές, με τα συνολικά κέρδη του παιχνιδιού να ανέρχονται σε 9.000.000 ευρώ.

Η κ. Τζούλια Μπαξεβανίδου, υπάλληλος σε κατάστημα ΟΠΑΠ επί της οδού Περικλέους 71, στο Περιστέρι, εξηγεί: «Το καινοτόμο παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ «Χίλιες και μία Τύχες» προσφέρει μια νέα εμπειρία διασκέδασης στο κοινό, καθώς όσοι δοκιμάζουν την τύχη τους μπορούν να σκανάρουν τον λαχνό μέσα από το OPAP Store App και να δουν αν έχουν κερδίσει με μία 3D απεικόνιση. Είναι πολύ εντυπωσιακό να βλέπεις από την οθόνη του κινητού σου να ξεπηδούν σύμβολα πάνω στον λαχνό. Το συγκεκριμένο παιχνίδι μοιράζει έπαθλα των 1.000 ευρώ σε 1000+1 νικητές. Παράλληλα, τα συνολικά κέρδη του ανέρχονται σε 9.000.000 ευρώ, με το μέγιστο ποσό που μπορεί να κερδίσει κάποιος να είναι 100.000 ευρώ. Ο κάθε λαχνός κοστίζει 5 ευρώ».

Πώς παίζεται το νέο παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ «Χίλιες και μία Τύχες»

«Οι παίκτες μπορούν να τσεκάρουν αν κέρδισαν είτε με τον παραδοσιακό τρόπο, σκρατσάροντας την παικτική περιοχή, είτε με το νέο πιο διασκεδαστικό 3D τρόπο. Εφόσον επιλέξουν να δουν το αποτέλεσμα σε 3D, πρέπει να σκρατσάρουν την περιοχή πάνω δεξιά στον λαχνό και να σκανάρουν το QR code στο κινητό τους, μέσα από την εφαρμογή OPAP Store App. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να συνεχίσουν να έχουν στραμμένη την κάμερα του κινητού τους επάνω στον λαχνό, ώστε να ζήσουν την εμπειρία της επαυξημένης πραγματικότητας. Σε κάθε περίπτωση, όσοι επιθυμούν να δοκιμάσουν την τύχη τους στο νέο ΣΚΡΑΤΣ «Χίλιες και μία Τύχες», πρέπει να βρουν το σύμβολο «1001» για να κερδίσουν 1.000 ευρώ στη στιγμή. Τα 3 ίδια σύμβολα στη σειρά κερδίζουν το αντίστοιχο ποσό, ενώ αν κάποιος βρει τρία διαμάντια στην ίδια σειρά κερδίζει και τα 14 ποσά. Από κει και πέρα, υπάρχει και μια περιοχή bonus, όπου μπορεί κάποιος να κερδίσει 100 ευρώ, αν εμφανιστεί το σύμβολο «ΑΛΑΝΤΙΝ», σημειώνει η κα. Μπαξεβανίδου.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα