Ίδρυμα Χατζηγάκη: Εκπαιδευτικές δραστηριότητες στο Δημοτικό Σχολείο και στο Νηπιαγωγείο Μεγίστης

Το Ίδρυμα Χατζηγάκη στο #Καστελλόριζο!

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι δράσεις μας στο νησί – μαζί με την Coco-Mat Greece, την The Tribe In Action και την EF93 έγιναν εκπαιδευτικές δραστηριότητες στο Δημοτικό Σχολείο και στο Νηπιαγωγείο Μεγίστης.

Μέλη του Δ.Σ. του Ιδρύματος Ελισάβετ Σ. Χατζηγάκη (Γ.Γ) και Μιχαήλ Σ. Χατζηγάκης (Ταμίας) διάβασαν από τα καινούργια βιβλία στα παιδιά, δημιουργήσαμε έναν υπέροχο κήπο μυρωδικών στο Νηπιαγωγείο και οι δράσεις κορυφώθηκαν με μία ανοιχτή δενδροφύτευση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο νησί με την συνεργασία και την αρωγή του Δήμου Μεγίστης.

Το Ίδρυμα Χατζηγάκη με την υποστήριξη των εκδόσεων Εκδόσεις Διόπτρα – Dioptra Publications ολοκλήρωσε δωρεά βιβλίων προσχολικής ηλικίας για τον εμπλουτισμό της σχολικής βιβλιοθήκης και την προώθηση της φιλαναγνωσίας και της ίσης και ελεύθερης πρόσβασης σε διαφορετικά βιβλία για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες. Η Coco-Mat υποστηρίζοντας το πρόγραμμα, προχώρησε σε δωρεά 50 σχολικών τσαντών. Η Integrated Media και οι Αυστραλοί κινηματογραφιστές Chedwa Pugh Whyte και Rahm Adamedes ήταν μαζί μας, καταγράφοντας τις δράσεις μας στα πλαίσια γυρισμάτων ντοκιμαντέρ για το νησί, με στόχο την διάδοση της αποστολής μας στην Αυστραλία.

Το πρόγραμμα «Παιδεία & Περιβάλλον» τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και περιλαμβάνει δράσεις που θα πραγματοποιηθούν σε 6 διαφορετικά ακριτικά νησιά για το 2022-23.

Ο επόμενος σταθμός του προγράμματος θα ανακοινωθεί σύντομα #StayTuned

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα