Εσείς γνωρίζετε ποια είναι τα είδη των ανελκυστήρων;

Είναι χρήσιμοι και πρακτικοί ενώ σήμερα δεν μπορούμε να φανταστούμε τη ζωή μας χωρίς αυτούς.

Ο λόγος για τους ανελκυστήρες, που ο Ρωμαίος αρχιτέκτονας Βιτρούβιος αναφέρει ήδη από 236 π.Χ. στα βασιλικά ανάκτορα ως πρώιμες κατασκευές. Το πρώτο ασανσέρ τοποθετήθηκε στις Βερσαλλίες προς τιμή του Λουδοβίκου ΙΔ’.

Σήμερα ο χώρος αυτός προσφέρει προηγμένες λύσεις τεχνολογίας και βελτιώνει τη ποιότητα της ζωής των επιβατών και την απόδοση βιομηχανιών και επιχειρήσεων.

Υπάρχει ένας είδος ή μπορεί να ταξινομηθεί σε διαφορετικά;

Πάμε να λύσουμε παρακάτω την απορία αυτή!

Ανάλογα με τον τρόπο λειτουργίας τους διακρίνονται σε:

Υδραυλικούς ανελκυστήρες ΜΕ ή ΧΩΡΙΣ μηχανοστάσιο

Η λειτουργία τους βασίζεται σε μια ηλεκτροκίνητη αντλία που μεταφέρει το υγρό σε μια ανυψωτική μονάδα. Είναι εύκολοι στην εγκατάσταση, με χαμηλό κόστος στην τοποθέτησή τους, ενώ στα πλεονεκτήματά τους είναι ο αυτόματος απεγκλωβισμός.

Προσφέρονται για διευρυμένη χρήση όπως σε μονοκατοικίες ή πολυκατοικίες, επαγγελματικούς χώρους ή εμπορικά καταστήματα.

Μηχανικοί ανελκυστήρες ΜΕ ή ΧΩΡΙΣ μηχανοστάσιο

Αν ο χώρος που θέλετε να τοποθετήσετε το ασανσέρ, έχει ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις, λόγω μεγάλης κίνησης και γρήγορης εξυπηρέτησης, προτείνουμε τους μηχανικούς ανελκυστήρες. Η λειτουργία τους ελέγχεται από έναν ηλεκτρικό πίνακα, με πολλές δυνατότητες και διευρυμένες λειτουργίες.

Proton mRL

Αν ψάχνετε μια εγκατάσταση με μηδενική αστοχία υλικού που να τοποθετείται εύκολα και γρήγορα, τότε η λύση είναι ο Proton mRL.

Πρόκειται για ένα καινοτόμο είδος ανελκυστήρα, ένα κράμα μελέτης και engineering, από μηχανικούς εγκαταστάτες ασανσέρ.

Ανάλογα με τον τρόπο χρήσης, μπορούμε να έχουμε ανελκυστήρες:

  • Ατόμων

Είναι οι ανελκυστήρες που γνωρίζουμε όλοι και έχουμε χρησιμοποιήσει χιλιάδες φορές για την εύκολη και γρήγορη ανάβαση σε κάποιον όροφο.

  • Φορτίων

Τους βλέπουμε συχνά σε επιχειρήσεις, βιομηχανίες και αποθήκες για την εύκολη, γρήγορη και ασφαλή μεταφορά των φορτίων.

  • Οχημάτων

Για τη μεταφορά οχημάτων μεταξύ των επιπέδων εφαρμόζεται το αντίστοιχο σύστημα και τους βρίσκουμε σε ιδιωτικούς χώρους parking με αυξημένες απαιτήσεις.

  • Νοσοκομείων

Είναι ιδιαίτερα βοηθητικοί για την μεταφορά ασθενών, κλινών κλπ

  • Πλοίων

Για την εύκολη και γρήγορη μετακίνηση των επιβατών, τοποθετούνται ανελκυστήρες σε κρουαζιερόπλοια, φορτηγά πλοία ή σκάφη αναψυχής.

  • Σκηνής

Ο εξοπλισμός για την άρτια διεξαγωγή μιας παράστασης μεταφέρεται εύκολα και γρήγορα με τον αντίστοιχο μηχανισμό.

  • Πεζοδρομίου

Τους βλέπουμε συχνά στο μετρό και είναι τα επιβατικά ασανσέρ που βγαίνουν από το επίπεδο των εισιτηρίων σε κάποιο πεζόδρομο.

  • ΑΜΕΑ

Είναι κατασκευασμένοι με συγκεκριμένες προδιαγραφές, ώστε να εξυπηρετούν και να είναι φιλικοί σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

  • Μεταφοράς Τροφίμων

Σε εστιατόρια και χώρους εστίασης, για την εύκολη και γρήγορη μεταφορά των τροφίμων οι ανελκυστήρες αυτού του είδους κάνουν πιο αποδοτική και ξεκούραστη τη δουλειά για τους σερβιτόρους.

  • Πανοραμικοί

Είναι γυάλινοι και διαυγείς, με μεγάλη αισθητική αξία και υψηλή ενεργειακή απόδοση.

Για περισσότερες πληροφορίες και εξατομικευμένες προτάσεις σε ανελκυστήρες, καλέστε την Pappas Elevators για να δώσουμε λύσεις στις δικές σας ανάγκες.

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα