Την έσφαξαν με 5 μαχαιριές στον λαιμό

50χρονη βρέθηκε νεκρή στην πλατεία έξω από τη Βαρβάκειο με θανάσιμα τραύματα! Βασιλεύει ο τρόμος στην Αθηνάς

Ανησυχία, τρόμο και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει στους κατοίκους του κέντρου της Αθήνας η άγρια δολοφονία μιας 50χρονης, η οποία κατακρεουργήθηκε αργά τη νύχτα της Δευτέρας ή νωρίς το πρωί, χθες, σε ένα από τα πιο κεντρικά και -υποτίθεται- καλά φυλασσόμενα σημεία!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η άτυχη γυναίκα, η οποία έφερε τουλάχιστον πέντε τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό, εντοπίστηκε από έναν τοξικοεξαρτημένο γύρω στις 11.30, απέναντι από την πλατεία στη Βαρβάκειο Αγορά. Άλλες πληροφορίες που είδαν το φως αναφέρουν ότι τη μακάβρια «ανακάλυψη» έκανε ένας υπάλληλος της Δημοτικής Αστυνομίας, ο οποίος έσπευσε να ενημερώσει την Ασφάλεια. Άμεσα στο σημείο έφτασε κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, το οποίο απέκλεισε την περιοχή και συνέλεξε δακτυλικά αποτυπώματα από το άψυχο σώμα της 50χρονης (σ.σ.: δεν βρέθηκαν προσωπικά αντικείμενα ή έγγραφα στην κατοχή της), η οποία ήταν γνωστή στην περιοχή για την εξάρτησή της από ουσίες, κάτι που κάνει τους άνδρες του Ανθρωποκτονιών, που ερευνούν την υπόθεση-θρίλερ, να περιορίζουν τον κύκλο των υπόπτων σε συγκεκριμένα άτομα.

Ειδικότερα, φέρεται ότι αναζητούν άλλους τοξικομανείς, καθώς θεωρούν πως ο δράστης πιθανότατα κινείται σε αυτόν τον χώρο και ότι η άτυχη γυναίκα δολοφονήθηκε βάναυσα κατά τη διάρκεια κάποιου τσακωμού για τη δόση της. «Μου είπε ένας υπάλληλος καθαριότητας ότι πέρναγε μια γυναίκα από τη μια σκάλα στην άλλη. Οτι ήθελε κάποιος, ναρκομανής ενδεχομένως, να της πάρει την τσάντα και την “καθάρισε”» ανέφερε η ιδιοκτήτρια καταστήματος που βρίσκεται δίπλα από το σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός.

Παράλληλα, τόνισε: «Μας είπαν ότι μαχαίρωσαν μία κυρία στην καρωτίδα. Είδαμε το γραφείο κηδειών, την Ασφάλεια. Δεν ακούσαμε τίποτα. Είναι λυπηρό να γίνονται τέτοια εγκλήματα μέσα στο κέντρο της Αθήνας». Μετά τα παραπάνω γεννώνται εύλογα τα εξής δύο ερώτημα: Τι θα γινόταν αν την ώρα της δολοφονίας της 50χρονης περνούσε τυχαία από το σημείο κάποιος περαστικός; Και, επίσης, πόσο ασφαλείς θα πρέπει να νιώθουν οι Αθηναίοι, τη στιγμή που ένας άνθρωπος δολοφονήθηκε σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης, που -υποτίθεται- πως αστυνομεύεται μέρα νύχτα;

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα