Ο ανώμαλος 63χρονος είχε βιάσει τη 12χρονη

Το ανήλικο θύμα του Κολωνού αναγνώρισε τον παιδόφιλο της Ομόνοιας, τον οποίο παγίδευσε ο πατέρας 14χρονης στην οποία έστελνε χυδαία μηνύματα

Οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη στη φρικιαστική υπόθεση της 12χρονης μαθήτριας από τον Κολωνό, η οποία είχε πέσει επανειλημμένα θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης.

Σύμφωνα με όσα είπε η θεία του άτυχου κοριτσιού, η ανήλικη αναγνώρισε ανάμεσα στα κτήνη που σημάδεψαν για πάντα την ψυχή και το σώμα της τον 63χρονο ο οποίος συνελήφθη προχθές στην Ομόνοια, έπειτα από παγίδα που του έστησε ο πατέρας μιας 14χρονης, στην οποία έστελνε μηνύματα με άσεμνο περιεχόμενο!

Ωστόσο, η ίδια διευκρίνισε ότι το «ραντεβού» της ανήλικης με τον άρρωστο 63χρονο δεν κλείστηκε μέσω μηνυμάτων, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν γραπτές αποδείξεις. Η 12χρονη αναγνώρισε τον συγκεκριμένο ως έναν από τους παιδόφιλους που αναγκάστηκε να συναντήσει, λέγοντας ότι μετά το ραντεβού τους εκείνος την πάσαρε σε έναν ηλικιωμένο!

«Στην έκτη κατάθεσή της η 12χρονη είχε αναφερθεί σε ένα περιστατικό με έναν αστυνομικό και έχει αναφέρει και κάποια στοιχεία για κάποια άλλα άτομα, εκ των οποίων αναγνώρισε και τον 63χρονο. Τον έχει περιγράψει, δεν θυμάται το όνομά του. Τον αναγνώρισε βλέποντας τη φωτογραφία του. Ξέρει μάλιστα και πού μένει» τόνισε ο δικηγόρος της μητέρας της ανήλικης Απόστολος Λύτρας, προσθέτοντας ότι «το κορίτσι είναι σε σοκ, καθώς βλέπει τα πλάνα του κυρίου».

Την ίδια ώρα ανατριχίλα προκαλεί η αποκάλυψη του πατέρα της 14χρονης, ο οποίος είναι γνωστός επιχειρηματίας με μεγάλο κέντρο διασκέδασης στην Αθήνα, ότι ο 63χρονος παιδόφιλος σύχναζε έξω από δημοτικά σχολεία και πως κάτοικοι στα Πετράλωνα τον έβλεπαν συχνά να τη στήνει έξω από έναν παιδότοπο.

«Ο κύριος είναι έξω και έπειτα από πληροφορίες στην Καλλιθέα μοίραζε χαρτάκια με το τηλέφωνό του έξω από δημοτικά σχολεία και με το π@@λ@ του και τον κυνήγησαν οι γείτονες. Το 1998 έχει συλληφθεί για βιασμό και το τελευταίο που έμαθα είναι πως εμπλέκεται στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό» έγραψε σε ανάρτησή του μετά την απόφαση να αφεθεί προσωρινά ελεύθερος ο 63χρονος.

Η αντίστροφη μέτρηση για το «ξεγύμνωμα» του 63χρονου παιδόφιλου έγινε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, όταν η ανήλικη έλαβε στο κινητό της ένα μήνυμα με μια χυδαία φωτογραφία γυναίκας να συνουσιάζεται. Το κορίτσι, που ήταν μαζί με μια φίλη του, θεώρησε ότι κάποιος από τους συμμαθητές τους τούς έκανε πλάκα και προσπαθώντας να δει αν είναι γνωστός ο τηλεφωνικός αριθμός από τον οποίο ήρθε το μήνυμα τον κάλεσε κατά λάθος.

Εχοντας το τηλέφωνο της 14χρονης ο «άρρωστος» 63χρονος την κάλεσε την επόμενη ημέρα, λέγοντάς της με χυδαίο τρόπο ότι θέλει να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί της και λίγες ώρες αργότερα της έστειλε και μια φωτογραφία που απεικόνιζε ένα ανδρικό μόριο!

Υστερα από αυτό η 14χρονη ενημέρωσε τη μητέρα και τον πατέρα της, ο οποίος παγίδευσε τον παιδόφιλο, κλείνοντάς του ραντεβού στην Ομόνοια, όπου ο 63χρονος δέχτηκε λιντσάρισμα από το συγκεντρωμένο πλήθος προτού συλληφθεί.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα