Στον ανακριτή τέσσερις βιαστές της 12χρονης!

Εβδομάδα απολογιών και εξελίξεων για τους έξι νέους παιδεραστές που εμπλέκονται στην ανατριχιαστική υπόθεση του Κολωνού

Εβδομάδα εξελίξεων στη φρικιαστική υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, το οποίο βίαζε και εξέδιδε σε άρρωστους παιδεραστές ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος, αναμένεται να είναι αυτή που διανύουμε, καθώς στις 8.30 σήμερα το πρωί θα οδηγηθεί ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή η πρώτη φουρνιά των συνολικά έξι νέων συλληφθέντων, ανάμεσά τους και ο 63χρονος παιδόφιλος της Ομόνοιας, τον οποίο η ανήλικη αναγνώρισε ως βιαστή της, ενώ αύριο θα απολογηθούν οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι!

Εκτός από τον διεστραμμένο παιδόφιλο, που σόκαρε το πανελλήνιο όταν συνελήφθη στις αρχές του μήνα, έπειτα από παγίδα που του έστησαν οι γονείς μιας 14χρονης, στην οποία έστελνε αρρωστημένα μηνύματα με άσεμνο περιεχόμενο, εξηγήσεις στον δικαστικό λειτουργό θα κληθούν να δώσουν σήμερα ένας 82χρονος, τον οποίο φέρεται ότι σύστησε ο 63χρονος στο 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό, και δύο αλλοδαποί, ηλικίας 43 και 46 χρονών, που συνελήφθησαν την περασμένη Πέμπτη, κατόπιν εκδοθέντων ενταλμάτων.

Αύριο, στις 9 το πρωί, θα οδηγηθούν ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή, ο οποίος χειρίζεται τη νέα δικογραφία που έχει σχηματιστεί για τη σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση της 12χρονης από τον Κολωνό, ένας 43χρονος Αλβανός και ένας 32χρονος Πακιστανός, οι οποίοι συνελήφθησαν το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής για την ίδια υπόθεση. Οπως και οι πρώτοι τέσσερις κατηγορούμενοι που έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών Αρχών, βρίσκονται αντιμέτωποι με την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων αντί αμοιβής με ανήλικη.

Μέχρι στιγμής για την υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, που έζησε την απόλυτη κόλαση στα χέρια του παιδοβιαστή Ηλία Μίχου, έχουν συλληφθεί 38 άτομα! Οι Αρχές προχώρησαν στην έκδοση των νέων ενταλμάτων σύλληψης μετά τις δύο τελευταίες καταθέσεις της ανήλικης. Σε αυτές το κοριτσάκι αναγνώρισε τα «κτήνη» που σημάδεψαν για πάντα την ψυχή και το σώμα του, ανάμεσά τους και τον 63χρονο που έκλεισε ραντεβού με τη 14χρονη στην Ομόνοια και ο οποίος, μεταξύ άλλων, είχε καταδικαστεί το 1998 για τον βιασμό μιας κοπέλας που είχε κάνει το λάθος να ανταποκριθεί στην αγγελία με την οποία εκείνος δήθεν ζητούσε babysitter και πείστηκε να τον συναντήσει στο διαμέρισμά του!

«Είπε αμέσως στους δικούς της ανθρώπους (σ.σ.: 12χρονη) ότι αυτός ήταν ένας από τους άνδρες που την είχαν βιάσει. Τον είχε περιγράψει στις καταθέσεις της, αλλά δεν είχε πολλά στοιχεία για την ταυτοποίησή του» είχε δηλώσει για τον 63χρονο ο δικηγόρος της μητέρας του κοριτσιού από τον Κολωνό Απόστολος Λύτρας.

Παράλληλα, είχε τονίσει ότι η ανήλικη «ανέφερε πως ο 63χρονος είχε μεσολαβήσει για να έρθει σε σεξουαλική επαφή με έναν άνδρα μεγάλης ηλικίας» (σ.σ.: τον 82χρονο που συνελήφθη την Πέμπτη).

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα