«Το μόνο που με ενδιαφέρει τώρα είναι να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού μου»

Σοκαρισμένη η οικογένεια του Μιχάλη

Σοκαρισμένο το πανελλήνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή (κεντρική φωτό), που έτυχε να βρισκόταν έξω από το αγαπημένο του γήπεδο -αυτό της ΑΕΚ-, όταν ξαφνικά επιτέθηκαν ορδές Κροατών και Ελλήνων χούλιγκαν και του αφαίρεσαν τη ζωή.

Η οικογένειά του παραμένει σοκαρισμένη, με τους γονείς του να μην μπορούν να διανοηθούν ότι δεν θα δουν ξανά το παιδί τους. Μιλώντας στο Star, ο πατέρας του αδικοχαμένου Μιχάλη ανέφερε ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού του: «Το μόνο που με ενδιαφέρει τώρα είναι να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού μου. Δυστυχώς, έχουν χαθεί παιδιά, χάθηκε το παιδί μου και φοβάμαι μη χαθούν κι άλλα. Θέλω πρώτα να αποχαιρετήσω το παιδί μου και μετά θα μιλήσω».

Η θεία και νονά του 29χρονου μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η αδερφή της και σχολίασε ότι το κράτος ευθύνεται που δεν έλαβε μέτρα για την επίθεση: «Η μαμά είναι με τα φάρμακα και θα συνεχίσει την αγωγή στο νοσοκομείο, και θα πούμε το τελευταίο “αντίο” στον Μιχάλη μας. Η μαμά του μου είπε πως δεν θα ξαναδούμε το παιδί μας στο σπίτι, το κράτος μάς έφαγε το παιδί, δεν πήρε μέτρα, ας αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους. Αυτοί δολοφόνησαν τον Μιχάλη μας».

Σημειώνεται ότι οικογένεια, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τον Μιχάλη Κατσουρή την Παρασκευή. Στο διαδίκτυο άνθρωποι που γνώριζαν τον 29χρονο τον αποχαιρετούν με σπαραγμό. «Ενα πολύ καλό παιδί που με στήριξε κι ήταν ένας από τους καλύτερους πελάτες στο μαγαζί μου. Βοηθούσε τους πάντες, ακόμα και νερό για τα αδέσποτα έπαιρνε το καλοκαίρι. Τι να πει κανείς για εσένα! Καλό ταξίδι, Μιχάλη» έγραψε ένας φίλος του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα