Χειροπέδες για τον βιασμό ανήλικης!

Ρόδος: 17χρονη Αγγλίδα κατήγγειλε Ελληνα επιχειρηματία ότι την κακοποίησε σεξουαλικά σε τουαλέτα μπαρ

Aκόμα μια υπόθεση βιασμού νεαρής τουρίστριας απασχολεί τις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές της Ρόδου, μετά την καταγγελία 17χρονης Αγγλίδας που κατήγγειλε 46χρονο Ελληνα επιχειρηματία ότι τη βίασε μέσα σε τουαλέτα μπαρ του νησιού.

Η ανήλικη και μια ομοεθνής φίλη της είχαν πάει το βράδυ της Δευτέρας σε γνωστή pub, όπου είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε στην Αστυνομία, τις πλησίασαν δύο άνδρες ηλικίας 46 με 50 ετών και τις κέρασαν σφηνάκια και από ένα ποτό.

Ο ένας της ζήτησε να τον ακολουθήσει στην τουαλέτα. Οταν εκείνη αρνήθηκε, την έπιασε από το αριστερό της χέρι και την οδήγησε στις τουαλέτες. Εκεί κατήγγειλε ότι την έπιασε από το κεφάλι και την υποχρέωσε σε στοματικό έρωτα. Στη συνέχεια ήλθε σε παρά φύσιν συνουσία μαζί της για 2-3 λεπτά και την ανάγκασε ξανά σε στοματικό έρωτα, χτυπώντας της το πρόσωπο με ένα ή δύο χαστούκια. Η 17χρονη υποστηρίζει ότι ήταν ζαλισμένη και δεν φώναξε, δεν ζήτησε βοήθεια, αλλά του είπε «όχι». Ομως παραδέχτηκε ότι δεν άσκησε βία εις βάρος της και πως ό,τι έκανε ήταν σε επίπεδο σεξουαλικού παιχνιδιού για τη διέγερσή του.

Οπως είπε η κοπέλα, νιώθει ότι δεν τη σεβάστηκε και επέμεινε σε πράξεις που η ίδια δεν ήθελε. Σε άλλο σημείο της κατάθεσής της στους αστυνομικούς φέρεται ότι υποστήριξε πως αν η γλώσσα του σώματός της δεν έγινε αντιληπτή, δεν θέλει την τιμωρία του δράστη!

Επίσης, ανέφερε ότι έχει ταξιδιωτική ασφάλεια που την καλύπτει και σε περίπτωση βιασμού. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 46χρονο στην Κρεμαστή και τον συνέλαβαν. Εξεταζόμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος πως η τουρίστρια δεν του είχε αποκαλύψει ότι είναι 17 ετών, φλέρταρε μαζί του και ερωτοτροπούσε στην τουαλέτα, όπου ήταν διαχυτική. Αρνείται ότι τη βίασε, αλλά παραδέχτηκε ότι είχε σεξουαλική επαφή μαζί της, με τη θέλησή της.

Η ιατροδικαστική εξέταση δεν έδειξε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης. Πάντως, ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του κακουργηματική δίωξη για βιασμό ανήλικης και τον παρέπεμψε για να απολογηθεί σήμερα στον ανακριτή.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα