Εκτέλεσε την πρώην σύζυγο και αυτοκτόνησε!

Ο 38χρονος πυροβόλησε τη 42χρονη με την κυνηγετική καραμπίνα του πατέρα του και αυτοπυροβολήθηκε

Με μια καραμπίνα στα χέρια ένας 38χρονος αστυνομικός πήγε στην πολυκατοικία όπου διέμενε η 42χρονη πρώην σύζυγός του, επί της οδού Κομνηνών, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, και έστησε καρτέρι θανάτου νωρίς χθες το πρωί, περιμένοντας να φύγουν τα παιδιά τους για το σχολείο για να ανέβει στη συνέχεια στο διαμέρισμά της και να τη σκοτώσει! Κατόπιν, έστρεψε την κάννη του όπλου στον εαυτό του και πάτησε τη σκανδάλη βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, η ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία άρχισε να γράφεται λίγο πριν από τις 08.15, όταν η άτυχη γυναίκα άφησε στο σχολικό λεωφορείο τους δύο γιους που είχε αποκτήσει με τον 38χρονο, ηλικίας 12 και 14 χρόνων, και ανέβηκε στο διαμέρισμά της, στον 6ο όροφο. Ξοπίσω της ακολούθησε σαν σκιά και ο πρώην σύζυγός της οπλισμένος με την κυνηγετική καραμπίνα του πατέρα του, την οποία πήρε το προηγούμενο βράδυ -δήθεν- για να την καθαρίσει, και χτύπησε την πόρτα του σπιτιού.

Ανυποψίαστη καθώς ήταν, η 42χρονη τού άνοιξε και τότε εκείνος την πυροβόλησε, προτού στρέψει το όπλο στον ίδιο του τον εαυτό και αυτοκτονήσει! Ενας γείτονας που άκουσε τους πυροβολισμούς κάλεσε την Αμεση Δράση, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο διαμέρισμα της οδού Κομνηνών, όπου βρήκαν τη 42χρονη και τον δράστη και αυτόχειρα σε μία λίμνη αίματος.

Οπως έγινε κατόπιν γνωστό, η αδικοχαμένη γυναίκα και ο 38χρονος, ο οποίος υπηρετούσε στη Γραμματεία της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Εφαρμογών Βορείου Ελλάδος, χωρίς υπηρεσιακό όπλο, καθώς τού είχε αφαιρεθεί, είχαν πάρει συναινετικό διαζύγιο, με το οποίο είχαν ρυθμιστεί οι ημέρες και οι ώρες επικοινωνίας του με τα παιδιά.

Διαζύγιο

Σημειώνεται, δε, πως η 42χρονη δεν απαίτησε καν διατροφή από τον πρώην σύζυγό της, καθώς προερχόταν από αρκετά εύπορη οικογένεια (σ.σ.: ο πατέρας της ήταν επιχειρηματίας). Κατά τις ίδιες πληροφορίες που είδαν το φως, το ζευγάρι δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για ενδοοικογενειακά προβλήματα ούτε είχε υποβληθεί καταγγελία από την πλευρά του θύματος για απειλές ή βίαιη συμπεριφορά. Οπως είπαν άτομα από το περιβάλλον του δράστη, ο 38χρονος, ο οποίος πιθανότατα αντιμετώπιζε πρόβλημα κατάθλιψης, καθώς δεν είχε κοινωνικό κύκλο, πέρα από τους φίλους της πρώην συζύγου του, δεν μπορούσε να ξεπεράσει τον χωρισμό του από τη 42χρονη και είχε πει στην οικογένειά του ότι ήθελε να τη σκοτώσει. Σύμφωνα με φίλο του ζευγαριού, δε, την παρακαλούσε να ξαναπαντρευτούν, αν και το διαζύγιό τους είχε βγει μόλις λίγο καιρό πριν!

«Υπήρχαν προβλήματα, η γυναίκα του τον έδιωξε από το σπίτι και πριν από λίγους μήνες πήραν συναινετικό διαζύγιο. Την αγαπούσε την κοπέλα τρομερά και της έλεγε να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους και να ξαναπαντρευτούν για τα παιδιά. Εκείνη επέμενε και του έλεγε: “δεν σε θέλω”…» ανέφερε φίλος της οικογένειας του δράστη. Ο ίδιος τόνισε ότι ο 38χρονος έμενε στο πατρικό σπίτι του, απ’ όπου έφυγε χθες τα ξημερώματα, χωρίς να το αντιληφθεί κανείς: «Την καραμπίνα την πήρε από χθες (ενν. προχθές), λέγοντας ότι θέλει να την καθαρίσει. Στον πατέρα του έλεγε: “Εγώ θα τη σκοτώσω”. Είχε φτάσει σε απόγνωση το παιδί, την αγαπούσε και ήταν τρελά ερωτευμένος. Δεν είχε γνωρίσει άλλη γυναίκα. Εμείς του λέγαμε να κάνει τη ζωή του…» πρόσθεσε.

Την ώρα του φονικού τα παιδιά του ζευγαριού βρίσκονταν στο σχολικό λεωφορείο και ενημερώθηκαν από ειδικούς ψυχολόγους της Αστυνομίας για το τι είχε συμβεί λίγο αφότου έφτασαν στο σχολείο τους, οι οποίοι ανέλαβαν την ψυχολογική στήριξή τους.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα