Φρίκη! Σκότωσε τον πατέρα του με πέτρα

Τραγικό επίλογο είχε η εξαφάνιση 65χρονου Αρτινού που είχε πάρει τον γιο του από το νοσοκομείο και είχαν χαθεί τα ίχνη τους

Δεν χωρά ανθρώπου νους το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε στην Ανω Σεργούλα Φωκίδας, με θύμα τον 65χρονο Αρτινό καθηγητή Φυσικής Αγωγής Φώτη Στάμο και δράστη τον 38χρονο γιο του, Γιώργο, που σε κατάσταση παροξυσμού πολτοποίησε το κεφάλι του πατέρα του με μια πέτρα και στη συνέχεια κατέφυγε σε ένα μαντρί, αφήνοντας το πτώμα του άτυχου άνδρα να γίνει βορά άγριων ζώων!

Η αποτρόπαια δολοφονία, που ούτε ο πιο ευφάνταστος σεναριογράφος ταινιών τρόμου θα μπορούσε να συλλάβει, ήρθε στο φως λίγο μετά τις 12 χθες το μεσημέρι, έξι μέρες μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση πατέρα και γιου, οι οποίοι σταμάτησαν ξαφνικά να δίνουν σημεία ζωής.

Σε μαντρί

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας βοσκός εντόπισε τον πατροκτόνο μέσα στο μαντρί και ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας άρχισαν να «χτενίζουν» την περιοχή σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν και τον 65χρονο. «Φοβηθήκαμε ότι ήταν κλέφτης. Του είπαμε: “Σήκω φύγε, θα πάρουμε την Αστυνομία”. Τότε μας απάντησε: “Πάρτε την Αστυνομία να έρθει να με πάρει”» δήλωσε ο βοσκός που βρήκε τον 38χρονο.

Τελικά, το άψυχο σώμα του 65χρονου εντοπίστηκε σε κατάσταση αποσύνθεσης και κατασπαραγμένο από σαρκοφάγα ζώα σε έναν δασικό δρόμο της περιοχής και σε μικρή απόσταση από το ποιμνιοστάσιο! Αρχικά, ο καθ’ ομολογίαν δράστης, ο οποίος φέρεται ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, άρχισε να λέει διάφορα ακατάληπτα στους ψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ., αλλά κάποια στιγμή αποκάλυψε ότι διαπληκτίστηκε με τον πατέρα του και τον σκότωσε χτυπώντας τον με μια πέτρα.

Η στιχομυθία με τον ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ. έχει ως εξής:

Ψυχολόγος: Γιατί σκότωσες τον πατέρα σου;

Γιος: Γιατί θα με σκότωνε εκείνος.

Ψυχολόγος: Γιατί θα σε σκότωνε ο πατέρας σου;

Γιος: Γιατί έτσι. Θα με σκότωνε.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί φέρεται ότι ρώτησαν τον 38χρονο πώς βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο και πώς επιβίωσε όλες αυτές τις ημέρες χωρίς τροφή και νερό, όμως εκείνος δεν ήταν σε θέση να δώσει λεπτομέρειες. Το γεγονός, πάντως, ότι ο πατροκτόνος τελούσε υπό σύγχυση και δεν είχε καλά καλά συνειδητοποιήσει πού βρισκόταν κάνει τους αστυνομικούς να μη βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα και να περιμένουν το πόρισμα της νεκροτομής στη σορό του αδικοχαμένου καθηγητή Φυσικής Αγωγής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατος του 65χρονου επήλθε πριν από τουλάχιστον τρία 24ωρα.

Ωστόσο, το γεγονός ότι το πτώμα έχει αποσυντεθεί και φέρει ίχνη από δαγκωματιές άγριων ζώων καθιστά εξαιρετικά δύσκολο να εξακριβωθεί οπτικά η αιτία θανάτου. Το θρίλερ για γερά νεύρα άρχισε να γράφεται το μεσημέρι της 20ής Σεπτεμβρίου, όταν ο Αρτινός καθηγητής παρέλαβε τον γιο του από το Νοσοκομείο της Λαμίας, όπου ο δεύτερος νοσηλευόταν με ρωγμώδες κάταγμα, έπειτα από τροχαίο που είχε τα ξημερώματα της ίδιας μέρας στην επαρχιακή οδό Τυμφρηστού – Καρπενησίου, ενώ κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό του προς τη Λαμία.

Αναζητήσεις

Εκτοτε τα ίχνη τους χάθηκαν και άρχισαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό τους, με το μυστήριο να πυκνώνει ακόμα περισσότερο από τη μαρτυρία ενός βοσκού, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είδε στην περιοχή του Δαφνοχωρίου ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας άνδρας με κολάρο βουτηγμένος στο αίμα (σ.σ.: ο 38χρονος έφυγε από το νοσοκομείο φορώντας κολάρο)! Την ίδια ώρα τα κινητά των δύο ανδρών παρέμεναν κλειστά από το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, με τους συγγενείς τους να αγωνιούν και να φοβούνται τα χειρότερα.

Τελικά, οι Αρχές κατάφεραν να ενώσουν όλα τα αιματοβαμμένα κομμάτια στο παζλ της διπλής εξαφάνισης χθες το μεσημέρι, όταν εντοπίστηκε ο 38χρονος πατροκτόνος σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και λίγη ώρα αργότερα το πτώμα του αδικοχαμένου 65χρονου.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα