Δύο νεαροί «εσβησαν» στην άσφαλτο

Τροχαίο με θύματα ένα αγόρι και ένα κορίτσι κοντά στο σημείο όπου είχαν σκοτωθεί ο ράπερ Mad Clip και ο Τζώρτζης Μονογυιός

Ακόμα δύο νέοι άνθρωποι «έσβησαν» στην καταραμένη περιοχή της παραλιακής ζώνης, όπου σκοτώθηκαν οδηγώντας τα supercars τους ο ράπερ Mad Clip και ο Τζώρτζης Μονογυιός! Το φρικτό δυστύχημα είχε θύματα ένα αγόρι και ένα κορίτσι 19 ετών. Ο οδηγός, που έτρεχε με την ιλιγγιώδη ταχύτητα των 180 χιλιομέτρων, έχασε τον έλεγχο του λευκού τζιπ ενώ κινούνταν στην παραλιακή (λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή) με κατεύθυνση από Πειραιά προς Βάρκιζα, στο ύψος της συμβολής της με τη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Το όχημα έφυγε αριστερά, έπεσε στη νησίδα και ξήλωσε δέντρο και κολόνα φωτισμού. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν και άλλα δύο 19χρονα παιδιά, τα οποία τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

«Ετρεχαν, λένε, με 180 χιλιόμετρα. Υπερβολική ταχύτητα είναι. Ισιωμα είναι, ούτε στροφή ούτε τίποτα. Ελέγχονται τα 180 χιλιόμετρα; Λίγο να σου φύγει…» εξηγεί ο παππούς του 19χρονου που επέζησε με τραύματα σαν από θαύμα. Τα συντρίμμια του εμπλεκόμενου οχήματος στο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στην παραλιακή λεωφόρο είναι αποκαλυπτικά για την ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο νεαρός. Το αυτοκίνητο έχει κοπεί στη μέση και το σασί έχει «αδειάσει» στο οδόστρωμα. Οι διασώστες αντίκρισαν συντρίμμια και ανθρώπινα μέλη των νεκρών, καθώς και τους τραυματίες στην άσφαλτο. Ο 19χρoνος Γιάννης Κούννε και η συνομήλική του Διονυσία Χρονάκη ανασύρθηκαν νεκροί, ενώ οι δύο φίλοι τους σώθηκαν από θαύμα.

«Ηταν όλοι στο ίδιο αμάξι, αχώριστοι φίλοι. Την κοπέλα δεν τη γνώριζα. Θα μας τα πει όταν ξυπνήσει. Και ο ένας φίλος του που γλίτωσε έχει πολλαπλά κατάγματα στο ένα πόδι και ένα κάταγμα στο άλλο, αλλά είναι καλά στην υγεία του γενικά» ανέφερε φορτισμένος ο παππούς του 19χρονου τραυματία. Η μητέρα του 19χρονου πολυτραυματία αναφέρει: «Οταν έγινε η σύγκρουση και μετά δεν θυμόταν. Παρά μόνο όταν ξύπνησε, γιατί προφανώς λιποθύμησε. Και τότε είδε αυτό που είδε… Δεν θυμάται πώς βρέθηκε έξω από το αμάξι».

Καταραμένη περιοχή

Στην περιοχή όπου έγινε το τροχαίο της παραλιακής έχουν αφήσει την τελευταία τους πνοή ο Τζώρτζης Μονογυιός, αδελφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού, και ο ράπερ Mad Clip (Πίτερ Αναστασόπουλος), με τα υπερπολυτελή οχήματά τους.Στις 2 Σεπτεμβρίου 2021 ο 34χρονος Ελληνοαμερικανός ράπερ σκοτώθηκε οδηγώντας την Porsche του στη λεωφόρο Αθηνάς, στη συμβολή της με την Αγίας Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη, ενώ επέστρεφε από γάμο συνεργάτη του. Και το βράδυ της 13ης Ιανουαρίου 2022 ο 42χρονος Τζώρτζης Μονογυιός έχασε τη ζωή του στο θανατηφόρο τροχαίο στη Βούλα ενώ οδηγούσε την καινούργια του Ferrari 488 Pista.

Στην Ομόνοια στις 5 τα ξημερώματα χθες στη συμβολή της οδού Πατησίων με την Πανεπιστημίου, υπό άγνωστες συνθήκες, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο Χ.Μ. με συνεπιβάτη τον «κολλητό» του Μ.Σ. εξετράπη της πορείας της δεξιά, προσέκρουσε στο πεζοδρόμιο και ανετράπη στην άσφαλτο. Οι δύο 25χρονοι φίλοι, που δεν φορούσαν κράνη, σκοτώθηκαν ακαριαία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα