Δεν δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα
Η κυκλοφορία στις εθνικές οδούς Αθηνών-Κορίνθου και Αθηνών-Λαμίας διεξάγεται ομαλά από το απόγευμα, μετά την έντονη κίνηση που παρατηρήθηκε μέχρι και μετά το μεσημέρι, λόγω του δεύτερου μεγάλου κύματος εκδρομέων που αναχώρησαν από την πρωτεύουσα για τις πασχαλινές μέρες.
Σύμφωνα με την Τροχαία, σήμερα Μεγάλη Παρασκευή, από τις 6 π.μ. έως τις 6 μ.μ., διήλθαν από τις δύο εθνικές οδούς συνολικά 79.464 οχήματα και πιο συγκεκριμένα 43.380 από την Αθηνών-Κορίνθου και 36.084 από την Αθηνών-Λαμίας.
Η φετινή πασχαλινή έξοδος παρουσιάζει ελαφρά αύξηση σε σχέση με πέρυσι, βάσει των στοιχείων της Τροχαίας. Συγκεκριμένα, από την Παρασκευή πριν το Σάββατο του Λαζάρου, όπου ξεκινά η παραδοσιακή καταμέτρηση, έως τη Μεγάλη Παρασκευή, πέρσι είχαν περάσει 616.397 οχήματα από τα δύο δίκτυα, ενώ φέτος, μέχρι τις 6 μ.μ. σήμερα, έχουν καταγραφεί 629.214.
Ιδιαίτερα τις κορυφαίες ημέρες Μεγάλη Πέμπτη και Παρασκευή, πέρσι διήλθαν 234.496 οχήματα συνολικά, ενώ φέτος μέχρι τις 6 μ.μ. έχουν περάσει 251.255 (171.791 την Πέμπτη και 79.464 σήμερα).
Αύριο μέχρι το απόγευμα αναμένεται η αναχώρηση και των τελευταίων Αθηναίων, με την Τροχαία να παραμένει σε πλήρη ετοιμότητα.



