Η 23χρονη υποστηρίζει ότι ο άνδρας την άρπαξε από τα ρούχα, τη γρονθοκόπησε, την έριξε κάτω και συνέχισε να τη χτυπά με κλωτσιές, πριν φύγει
«Έκλαιγε αναφιλητά. Χωρίς κανέναν λόγο, ξαφνικά σε δέρνουν άγρια». Αυτή είναι η μαρτυρία που περιγράφει το βίαιο επεισόδιο στο Παγκράτι, όταν μια 23χρονη κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση και κατέληξε με σοβαρό τραύμα στο πόδι.
Ένας κάτοικος της περιοχής, μιλώντας στον ΑΝΤ1, μετέφερε την ταραχή που επικράτησε στη γειτονιά. «Χωρίς λόγο και αιτία να σε χτυπούν. Έναν άνθρωπο άγνωστο. Η Αστυνομία ήταν εκεί όλο το βράδυ και περίμενε μέχρι το επόμενο πρωί», ανέφερε.
Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό συνέβη το Σάββατο απόγευμα στην οδό Αριστοξένου, όταν η νεαρή οδηγός προσπαθούσε να παρκάρει. Όπως ισχυρίζεται, ένας μηχανάκι που περνούσε νευρίασε επειδή χρειάστηκε να περιμένει και κατέβηκε από τη μηχανή του.
Η 23χρονη υποστηρίζει ότι ο άνδρας την άρπαξε από τα ρούχα, τη γρονθοκόπησε, την έριξε κάτω και συνέχισε να τη χτυπά με κλωτσιές, πριν φύγει. Γείτονες είπαν ότι η κοπέλα ήταν σε κατάσταση σοκ και φώναζε βοήθεια.
Στη συνέχεια, όπως καταγγέλλει, ο δράστης μπήκε σε κοντινή πολυκατοικία και εξαφανίστηκε.
Η γυναίκα διακομίστηκε στον «Ερυθρό Σταυρό», όπου οι γιατροί βρήκαν κάταγμα έξω σφυρού.
Η 23χρονη έχει ήδη κάνει μήνυση στις Αρχές, οι οποίες ερευνούν για τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση του υπεύθυνου άνδρα.


