ΜΕΓΑ ΠΛΗΘΟΣ, ΜΕΓΑ ΠΑΘΟΣ, ΜΕΓΑ ΟΧΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑΙ!

Φωτοανταπόκριση από τη μεγαλειώδη συγκέντρωση – συναυλία υπέρ του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα του 2015Σαν σήμερα έγινε. Ηταν 3 Ιουλίου του 2015. Χαλασμός Κυρίου. Λαοθάλασσα αποθέωνε τους συριζαίους στην πλατεία Συντάγματος. Τώρα τέτοιες συγκεντρώσεις γίνονται μόνο για να τους κράξουν για την προδοσία της Μακεδονίας.

Την εκδήλωση είχε ανοίξει ο Γιώργος Κιμούλης (φωτό 2) και την παρουσίαση έκανε ο Πασχάλης Τσαρούχας (φωτό 3). Μπροστά, πρώτο τραπέζι πίστα, όπως λένε και στα πολιτιστικά κέντρα που άρεσαν στον αείμνηστο Βαγγέλη Γιαννόπουλο, ήταν ένας ορκισμένος οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ κρατώντας, ανεμίζοντας και κραδαίνοντας ταμπέλα με το ΟΧΙ. Ηταν ο «εθνικός σταρ» Ανδρέας Ευαγγελόπουλος (μεγάλη φωτό), μια περσόνα που διέπρεψε σε εκπομπές όπως το «Ερωτοδικείο» της Βίκυς Μιχαλονάκου και σε άλλες πολλές συναφούς αισθητικής και περιεχομένου.

Ετσι είναι η καρδιά του καλλιτέχνου. Στο τρίστρατο, εκεί όπου τέμνεται η διορατικότητα με τη σοβαρότητα στην προσέγγιση της πολιτικής και το πηγαίο ταλέντο, συναντώνται ο Γιώργος Κιμούλης, ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου (φωτό 4) αλλά και πολλοί καλλιτέχνες που ένωσαν τις φωνές τους με τον ΣΥΡΙΖΑ, την ελπίδα που ήρθε και έκλεισε τις τράπεζες και τα σπίτια πολλών Ελλήνων. Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους πολιτικούς και καλλιτέχνες που έμαθαν επιτέλους στις μάζες τι σημαίνει πρώτη και δεύτερη φορά Αριστερά.

Για την ιστορία, οι λοιποί βάρδοι που συμμετείχαν (βλέπε αφίσα) στη μεγαλειώδη βραδιά ήταν οι Ρίτα Αντωνοπούλου, Ελένη Βιτάλη, Ηρώ, Χρήστος Θηβαίος, Κώστας Θωμαΐδης, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Σωκράτης Μάλαμας, Αφροδίτη Μάνου, Γιώργος Μεράντζας, Θάνος Μικρούτσικος, Χαΐνηδες και Ραλλία Χρηστίδου.

Παναγιώτης Λιάκος

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα