Το νάνι-νάνι ποτέ δεν φτάνει

Αφού είμαστε περίπου ο μέσος όρος όσων συναναστρεφόμαστε, φαντάσου το επίπεδο ενός υπουργού!Στα πολλά που τάζει η κυβέρνηση ας προσθέσουμε και κάτι που μπορεί στ’ αλήθεια να δώσει: περισσότερο ύπνο στους μαθητές! Ο Γαβρόγλου πήγε σε αγιασμό σχολείου (είδηση είναι ότι δεν έβγαλε αφρούς και ατμούς όταν τον πέτυχε το αγιασμένο ύδωρ) και υποσχέθηκε έναρξη των μαθημάτων στις 9 το πρωί «για να κοιμόμαστε περισσότερο». 

Ιδού η ειδικότης της Μεταπολίτευσης. Προσφέρει ύπνο (ο αδελφός του θανάτου, που κατά τον Τσίπρα θα λύσει και το Ασφαλιστικό ξεπαστρεύοντας τους συνταξιούχους) σε νέους, μεσήλικες και ηλικιωμένους. Ειδικά ο ύπνος της νεολαίας απασχολεί πολύ τις πολιτικές δυνάμεις που κατόρθωσαν να βάλουν περίπου 340 δισ. ευρώ «μέσα» την Ελλάδα. Αξίζει να διευκρινιστεί ότι κατοικούμε σε μια χώρα που τη συντηρούν 10.000.000 υπερφορολογημένα θύματα (φόρο πληρώνεις από κούνια, εδώ).

Σημειωτέον, για να μπει αυτό το γαλαξιακών διαστάσεων φέσι σημαίνει ότι οι εθνοσωτήρες έφαγαν και 44 Προϋπολογισμούς και όλα τα ευρωπαϊκά πακέτα και, για να λειτουργήσει το ρημαδοκράτος, δανείστηκαν κι από πάνω 340 δισ. ευρώ! Δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο σε ένα κράτος με αφυπνισμένους πολίτες. Γι’ αυτό και μεριμνούν για την αύξηση της έντασης, του βάθους και του χρόνου του ύπνου στις ζωές μας.

Το χαζοκούτι που προβάλλει τουρκοσίριαλ, οι ουρές στα γκισέ του δημόσιου τομέα, το χτικιάρισμα μέσα σε τσιμεντοποιημένες πόλεις που βρίσκονται στο έλεος των εγκληματιών, οι ξύλινες κομματικές γλώσσες, οι συμμορίες νεολαίων και… γερολαίων αιώνιων φοιτητών που λυμαίνονται τα πανεπιστήμια είναι σημαντικά εργαλεία αποκοίμησης της κοινωνίας.

Επειδή, όμως, οι πολιτικάντηδες δεν το ρισκάρουν με τη -δι’ εκείνους ιερή- υπόθεση της θεσούλας τους, είναι έτοιμοι να προβούν και σε οριζόντια μέτρα αυξήσεως του κατά κεφαλήν ροχαλητού.

Ο Γαβρόγλου έχει αναλάβει σημαντικό και κρίσιμο κομμάτι της εφαρμογής της κυβερνητικής πολιτικής (η οποία στον τομέα της Παιδείας εκφράζει σχεδόν το σύνολο του δημοκρατικού τόξου) και οι μέχρι τώρα επιδόσεις του δείχνουν ότι έχει την ικανότητα και την πρόθεση να φέρει εις πέρας την αποστολή του.

Ονειρα γλυκά σε όλους!

Παναγιώτης Λιάκος

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα