ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτη 10.10.2018

➥ Στην Ελλάδα με το ακριβό κι ανύπαρκτο κράτος πέφτουν και σοβάδες στο Νοσοκομείο του Κιλκίς και μία γιατρός, που δεν είχε ετοιμότητα βατραχανθρώπου σε διαβολοβδομάδα, τραυματίστηκε!

➥ Πού πας, κυρία μου, σε νοσοκομείο του Πολάκη χωρίς να κοιτάς αν σου πέσει (κυριολεκτικά) ο ουρανός στο κεφάλι; Γιατί προκαλείς με την αμεριμνησία σου; Μήπως είσαι καμιά δεξιά που θέλει να διασύρει την κυβέρνηση κι έστησες αντίσκηνο κάτω από τον σοβά περιμένοντας να πέσει και να σε κοπανήσει;

➥ Σαν από κωμωδία: Τύπος κουρούμπελο στο μεθύσι μπουκάρει με το Ι.Χ. του στη Βουλή. Αυτό που δεν έχουν καταφέρει όλοι οι ξεμέθυστοι Αγανακτισμένοι το έκανε κάποιος ντίρλα στο αλκοόλ.

➥ Κρίμα που δεν έγινε σε άλλη χώρα να γελάσουμε με την καρδιά μας, αλλά έγινε στην Ελλάδα, που χρυσοπληρώνουμε κράτος για να μην έχουμε.

➥ Εγραψε η «δημοκρατία» ότι «επιστρέφει το σχέδιο Φίλη για τα βιβλία Ιστορίας. Παραγκωνίζεται η περίοδος του 1821 για να δοθεί έμφαση σε Εμφύλιο, επταετία και κομμουνιστικά καθεστώτα». Κι έτσι νομίζουν οι ομοϊδεάτες του Φίλη ότι θα λησμονηθεί το ’21 και θα «αγιοποιηθεί» η Αριστερά.

➥ Το 1821, όσο κι αν ενοχλεί την Αριστερά, τον Φίλη και τους ομοιοπαθείς του, πάντα θα λάμπει πιο πολύ κι από διαμάντι. Και ο κομμουνισμός, όσο κι αν τον λιβανίσουν, στα αζήτητα θα μείνει.

➥ Οσο και να γυαλίσεις το περίττωμα, περίττωμα θα μείνει. Οσα βιβλία και να γράψεις υπέρ του, κανείς δεν πρόκειται ν’ αρχίσει να το παραγγέλνει στα εστιατόρια.

➥ Μήπως δεν κυκλοφορούσαν βιβλία υπέρ του κομμουνισμού στην ΕΣΣΔ, στην Πολωνία, στην Ουγγαρία, στην Ανατολική Γερμανία; Περίσσευμα από δαύτα υπάρχει ακόμα και δεν τα αγοράζουν ούτε για μισή κάλπικη δεκάρα.

➥ Στη Λέσβο, που δεν πήρε τελικά το Νόμπελ αλλά έμεινε με τους ισλαμιστές μουσαφιραίους αμανάτι, γκρέμισαν τον σταυρό στην παραλία, που ενοχλούσε τις ΜΚΟ επειδή ενοχλούνταν οι μουσουλμάνοι! Η μούγκα ΜΜΕ, «διανοουμένων» και δικαιωματιστών που ακολούθησε τη βεβήλωση μπορεί να συγκριθεί μόνο με αυτή την παράξενη σιγή πριν από την εκτέλεση πέναλτι σε τελικό Μουντιάλ.

➥ Μόνο ο σταυρός, η σημαία και οι Ελληνες δεν προστατεύονται στην Ελλάδα. Ολα τα άλλα για το κράτος θεωρούνται ιερά κι απαραβίαστα.

π

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα