ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτη 28.03.2019

➥ Το Σουλτανάτο του Μπρουνέι είναι ζάπλουτο μεν, κάργα ισλαμικό δε. Γι’ αυτό και πρόκειται να θεσπίσει δύο προοδευτικότατα μέτρα: τη θανατική ποινή διά λιθοβολισμού στους ομοφυλόφιλους και τους μοιχούς και τον ακρωτηριασμό των κλεφτών.

➥ Οσο η Δύση μαλακώνει σαν πουρές και λέει «περάστε… σκουπίστε, τελειώσατε» το Ισλάμ σκληραίνει σαν ατσάλι και κόβει κεφάλια. Μαντέψτε ποιος θα νικήσει. Η Κίνα, καλά μαντέψατε.

➥ Εδώ, με την προδοσία των Πρεσπών, έχει καταγραφεί μια εθνική αφύπνιση της πλειοψηφίας, αλλά κανείς δεν γνωρίζει αν αυτό αρκεί κι αν είναι πολύ αργά.

➥ Μέσα στην καταχνιά υπάρχουν και καλά νέα· η εκστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. για την πάταξη του παραεμπορίου σημείωσε τεράστια επιτυχία. Επιβλήθηκε πρόστιμο 200 ευρώ στη θρασύτατη 90χρονη γιαγιά που τόλμησε να πουλήσει τερλίκια στη λαϊκή χωρίς άδεια.

➥ Ο Βίτσας την προπαραμονή της 25ης Μαρτίου μίλησε στους Πακιστανούς και σε ελεύθερη απόδοση η ομιλία του μεταφράζεται πολιτικά ως ακολούθως: «Ελάτε να μείνετε εδώ, φέρτε φίλους και συγγενείς, διαμονή – διατροφή εγγυημένες, ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ και καλή καρδιά».

➥ Ωραίο το πείραμα ΣΥΡΙΖΑ: απέδειξε ότι αρκεί να ξεγελάσεις έναν λαό μόλις δύο φορές για να σε ψηφίσει, ώστε να μπορείς να κυβερνάς όσο τραβάει ο οργανισμός σου και ταυτόχρονα να μη χρειαστείς ποτέ ξανά τη λαϊκή ψήφο.

➥ Πώς γίνεται αυτό; Με εισαγόμενες ψήφους. Τα κορόιδα οι Ελληνες σε ψηφίζουν χειμώνα και φθινόπωρο του 2015 και μετά έχεις την αιώνια άνοιξη της κρατικής χρηματοδότησης και της ισλαμικής ψήφου, που υποκαθιστά εκείνη των Ελλήνων που θέλεις να παραμερίσεις.

➥ Οι Ελληνες χρειάζονται μόνο για να δουλεύουν (όσοι κατορθώνουν κι έχουν ακόμα δουλειά) και να χρηματοδοτούν την καταστροφή τους, να καλύπτουν το κόστος του εποικισμού της Ελλάδας από ισλαμιστές και για να πληρώνουν τη μισθοδοσία του κάθε Καρανίκα.

➥ Αντί να καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ, καταργείται η ίδια η Ελλάδα…
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Κορυφαίες Ειδήσεις