ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 29/09/2020

➥ Πέφτουμε από τα σύννεφα – και είναι τα ίδια σύννεφα από τα οποία πέφτουν οι γείτονες όλων των παραβατικών της Γης. Μέλη, λένε, των ΜΚΟ κατηγορούνται για «συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, κατασκοπία, παραβίαση μυστικών της Πολιτείας, παραβάσεις του Κώδικα Μετανάστευσης».

➥ Αν είναι δυνατόν, ψυχοπονιάρηδες φιλάνθρωποι, που σώζουν ζωές ανήλικων και ασυνόδευτων τριαντάχρονων βετεράνων του Ισλαμικού Κράτους, να ασχολούνται με εγκληματικές δραστηριότητες.

➥ Μα, πώς είναι δυνατόν η ΕΥΠ, η ΕΛ.ΑΣ. και οι εισαγγελείς να έχουν στα χέρια τους στοιχεία επιβαρυντικά για τις ανιδιοτελείς ΜΚΟ;

➥ Αφού αυτές οι οργανώσεις στελεχώνονται από ανάργυρους ανθρωπιστές που πονάει η καρδούλα τους για τα βάσανα μερικών δισεκατομμυρίων φτωχούληδων, τους οποίους κουβαλάνε στην Ευρώπη…

➥ Πάνω που ήμασταν σίγουροι ότι θα μας βοηθούσαν όλοι τούτοι να πάρουμε το Νόμπελ και να καμαρώνουμε για τον ανθρωπισμό μας δίπλα στα απομεινάρια της εξισλαμισμένης Ελλάδας, τους κατηγορούν (μάλλον αδίκως) για μια σειρά από κακουργήματα. Αίσχος, ντροπή!

➥ Το κρουαζιερόπλοιο, που έχει γερμανικό όνομα («Mein Schiff 6» – στα ελληνικά «Το πλοίο μου 6») και στο οποίο εντοπίστηκαν πολλά κρούσματα κορονοϊού, έχει σημαδιακό αριθμό μελών πληρώματος: 666! Ο αριθμός του θηρίου, δηλαδή.

➥ Το «Mein Schiff 6» με τα 666 μέλη του πληρώματός του και τους περίπου 1.000 επιβάτες του βρίσκεται στην Ελλάδα – ακόμα ένα δωράκι της τύχης που συνοδεύει τον τελευταίο καιρό την πατρίδα μας στα βήματά της.

➥ Το «Mein Schiff 6» ήταν το πρώτο επιβατηγό πλοίο με το οποίο η Ελλάδα άρχισε ξανά την υποδοχή τουριστών μέσω κρουαζιέρας. Μεγάλο το γούρι…
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα