ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 08/10/2020

➥ Επιτέλους! Το 1ο Νόμπελ Ιατρικής στην Ελλάδα! Με την υποψηφιότητα που θα αναφέρουμε τώρα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρουμε (του χρόνου) την περιπόθητη διάκριση.

➥ Οπως βλέπετε στη φωτογραφία που κοσμεί τη στήλη, η πολυπληθής ερευνητική ομάδα της ακροτάτης Αριστεράς, ούσα βεβαία ότι έχει αναπτύξει αντισώματα, συνωστίσθηκε άφοβα έξω από το Εφετείο για να διαδηλώσει την εμπιστοσύνη της στην ελληνική Δικαιοσύνη, υπαγορεύοντας (καλού κακού) και την απόφαση σε υπόθεση που την ενδιέφερε.

➥ Χιλιάδες επιστήμονες, ερευνητές, βιοτεχνολόγοι του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ, του κόμματος ΑΝΤΑΡΣΥΑ και λοιπών σταλινικών, μαοϊκών και εν γένει ημιδημοκρατικών δυνάμεων στριμώχτηκαν έξω από το Εφετείο, έχοντας εμπιστοσύνη στα αντισώματα για τον κορονοϊό που διαθέτει κάθε γνήσιος ακτιβιστής της Αριστεράς.

➥ Επιπλέον, η Αριστερά έχει εφεύρει και μια καινοτόμα, προληπτική, θεραπευτική αγωγή, που διασφαλίζει τη διαιώνιση της ύπαρξής της: τα ρόπαλα πάνω στα οποία στηρίζουν τις μαυρο-ροζο-κιτρινο-κόκκινες σημαιούλες τους, εφαρμοζόμενα πάνω στα σώματα και στις κεφαλές αντιφρονούντων, προλαμβάνουν κάθε εκδήλωση της πανδημίας της διαφορετικής άποψης.

➥ Είναι να καμαρώνει η Ελλάδα γι’ αυτά τα επιτεύγματα αλλά και οι Ελληνες με τον Χαρδαλιά, τον Τσιόδρα, τον Σύψα, τον Μαγιορκίνη και -πάνω απ’ όλους- τον Μητσοτάκη, που μας βοήθησαν να καταλάβουμε ότι ο κορονοϊός κολλάει στις εκκλησίες και τις παρελάσεις, αλλά δεν κολλάει στις εκδηλώσεις της Ακροαριστεράς.
π

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα