ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρασκευής 09/10/2020

➥Στην Πάτρα, όπου έχει επιβληθεί καθολική χρήση της μάσκας τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους, υπάρχουν και μερικοί απείθαρχοι – ένας από αυτούς ο καμεραμάν του κρατικού καναλιού.

➥ Η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στην Πάτρα προσπαθούσε να εντοπίσει παρανόμους, δηλαδή ανθρώπους που δεν φορούσαν μάσκα, και είπε στον καμεραμάν να στρέψει την κάμερα προς μία καφετέρια όπου βρίσκονταν πολλοί… αντάρτες, οι οποίοι τόλμησαν να πιουν καφέ χωρίς να περνούν το καλαμάκι μέσα από τη μάσκα.

➥ Η κοπελίτσα αλλά και ο παρουσιαστής των ειδήσεων Αλαφογιώργος αγνοούσαν το γεγονός ότι οι καθήμενοι στις καφετέριες και στα εστιατόρια επιτρέπεται να μη φορούν μάσκα. Αλλά τώρα αυτά θέλουν λίγο προσοχή και διάβασμα και πού καιρός για τέτοιες πολυτέλειες…

➥ Την ώρα που η ρεπόρτερ είχε εντοπίσει το μεγάλο δημοσιογραφικό λαβράκι, περνά νεαρός και καρφώνει τον οπερατέρ στο κοινό λέγοντας ότι εκείνος δεν φορά μάσκα.

➥ Πανικόβλητη η… δαιμόνια ρεπόρτερ προσπάθησε να δικαιολογηθεί εκ μέρους του καμεραμάν λέγοντας ότι εκείνος προσπαθούσε να κάνει τη δουλειά του – λες και όλοι οι άλλοι κάτοικοι των Πατρών και του νομού Αχαΐας είναι άνεργοι ή χομπίστες, κανείς δεν εργάζεται και ο μόνος που βρέθηκε εκεί εργαζόμενος ήταν ο οπερατέρ.

➥ Το κακό με την περίπτωση ήταν ότι συμφώνησε μαζί της (υπερθεματίζοντας στην ειρωνεία προς τον παρατηρητικό Πατρινό) και ο παρουσιαστής των ειδήσεων Αλαφογιώργος, καθιστώντας με τον τρόπο του επίσημη «γραμμή» της ΕΡΤ την περιφρόνηση προς τον πολίτη που έκανε την παρατήρηση αλλά και τον νόμο για τα περιοριστικά μέτρα.

➥ Όμως, τελικά, ο μόνος μη νομιμόφρων στην Πάτρα ήταν ο καμεραμάν της ΕΡΤ και όχι οι καθήμενοι στην καφετέρια.

➥ Αγαπημένη ΕΡΤ, καλή είναι η νομιμοφροσύνη προς τον Χαρδαλιά και τον Μαγιορκίνη, αλλά προτού κατηγορήσετε τον κοσμάκη για απροσεξία διαβάστε λίγο καλύτερα τι ισχύει και τι όχι!
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα