ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 13/10/2020

➥ Η γνωστή λαχανολόγος και μπροκολοαναλύτρια των social media Βίβιαν Ευθυμιοπούλου είναι σύμβουλος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Στα θετικά της πιστώνεται η αυτογνωσία. Ταυτίζεται με τη σπασμένη καρέκλα που θαύμαζε ο πρωθυπουργός και εναντιώνεται -με εκφράσεις αποστροφής και περιφρόνησης- στην πλειονότητα των Ελλήνων, οι οποίοι πήραν στον μεζέ τον Κούλη διότι χάζευε μια σπασμένη καρέκλα.

➥ Έγραψε στο twitter η Βίβιαν Ευθυμιοπούλου: «Ο Ελληνάκος σχολιάζει τη σύγχρονη τέχνη κοροϊδεύοντας όσους πάνε στο μουσείο να δουν “μια σπασμένη καρέκλα”. Το τυπικό αγράμματο UFO που μας μαυρίζει συστηματικά τη ζωή με τις επιλογές του στην κάλπη».

➥ «Αγράμματα UFO», κατά την Ευθυμιοπούλου, όσοι είδαν μια σπασμένη καρέκλα ενώ θα έπρεπε να έχουν δει… έργο τέχνης.

➥ Η στήλη θα παραπέμψει τη διαπρεπή λαχανολόγο του πρωθυπουργού να δει το επεισόδιο Νο 42 της σειράς «Οι απαράδεκτοι», όπου ο Σπύρος (Σπύρος Παπαδόπουλος), προσπαθώντας να μπει στον κόσμο της κουλτούρας, διοργανώνει πάρτι και διακοσμεί το σαλόνι του σπιτιού του βάζοντας μια καρέκλα στον τοίχο.

➥ Την καρέκλα βλέπει ο γλύπτης Βαρώγκας, ο οποίος θεωρεί την κίνηση… γελοία και σχολιάζει αρνητικά εκείνον που είχε την έμπνευση να κολληθεί στον τοίχο του σαλονιού (στο επεισόδιο ήταν ο Κωνσταντέν, ρόλος που ενσάρκωνε ο Κωνσταντίνος Τζούμας).

➥ ΥΓ.: Αλήθεια, η κυρία Ευθυμιοπούλου γιατί αντιπαθεί τόσο τους Ελληνες; Της έκαναν κάτι; Ας το πει να ξαλαφρώσει…
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα