ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 15/10/2020

➥ Με αυτό το τουιτάρισμα, ο Τραμπ, καθαρά και δίχως αμφιβολία, ανακηρύσσεται αυτοκράτορας του τρολαρίσματος. Στην εικόνα που δείχνει τον αντίπαλό του Τζο Μπάιντεν σε γηροκομείο γράφει «Μπάιντεν για τρόφιμος», έχοντας διαγράψει το γράμμα Ρ από τη λέξη «President» και έχει απομείνει… «Resident». «Resident» στην αγγλική είναι ο τρόφιμος. ενώ «President» ο πρόεδρος.

➥ Στις ΗΠΑ γίνεται μεγάλη συζήτηση -και όχι μόνο σε… συνωμοσιολογικούς κύκλους- αν ο Μπάιντεν χαίρει άκρας ψυχικής και σωματικής υγείας ή αν πάσχει από άνοια.

➥ Πριν από τρεις ημέρες, ο υποψήφιος πρόεδρος των Δημοκρατικών επανέλαβε την γκάφα που έκανε σε ομιλία του και τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους: Είπε ότι διεκδικεί θέση στη… Γερουσία!

➥ Τα σαρδάμ, οι παύσεις, οι στιγμές που χάνει τον ειρμό των λόγων του γίνονται όλο και πιο συχνά στις ομιλίες του αντιπάλου του Τραμπ, και, φυσικά, ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ δεν επιδεικνύει διάθεση να είναι… διακριτικός ως προς αυτό το θέμα.

➥ Σε περίπτωση που εκλεγεί ο Τζο Μπάιντεν, θεωρείται από πολλούς σίγουρο ότι θα ζεστάνει για λίγο καιρό την προεδρική καρέκλα και έπειτα θα παραδώσει την προεδρία στην αντιπρόεδρό του Κάμαλα Χάρις.

➥ Και ενώ στην Αμερική γίνεται το «έλα να δεις» με τις εκλογές και τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, στην Ελλάδα, έπειτα από πολύ καιρό, έγινε και κάτι καλό: Ανακαινίστηκε το σπίτι του Παύλου Μελά στην Κηφισιά!

➥ Την Τρίτη το βράδυ έγινε η τελετή αποκατάστασης του μνημείου, το οποίο θα αποτελεί πλέον τόπο ιστορικής μνήμης, αλλά και πολιτισμού. Οι φωτογραφίες από την εκδήλωση είναι εντυπωσιακές.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα