ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 21/10/2020

➥ Το περιοδικό «New Yorker» ανακοίνωσε πως σταμάτησε να συνεργάζεται με έναν από τους βασικούς συντάκτες του, τον νομικό εμπειρογνώμονα Jeffrey Toobin, διότι σε μια επαγγελματική βιντεοδιάσκεψη εκείνος… αυνανίστηκε!

➥ Αναπόφευκτη η απόφαση του περιοδικού, αλλά, καμιά φορά, οι επαγγελματικές συσκέψεις -ειδικά αυτές με την απίθανα μεγάλη διάρκεια και την ακατάσχετη αρλουμπολογία των συμμετεχόντων- εμπίπτουν στην κατηγορία του… αυνανισμού.

➥ «Όσοι δεν σκέπτονται συσκέπτονται» λέει ένα ρητό παλαιότερων δεκαετιών και είναι ολόσωστο. Ποτέ δεν βγήκε κάτι καλό έπειτα από πολύωρη διαπραγμάτευση και λακριντί.

➥ Δεν θυμάστε τον απίθανο Αλέξη Τσίπρα* που καμάρωνε ότι… εργάστηκε σκληρά διαπραγματευόμενος επί 17 ώρες με τους Ευρωπαίους; Είδατε ύστερα από τόσες ώρες τι είδους κασκαρίκα μάς έφτιαξε;

➥ Κι εδώ που τα λέμε, οι διαπραγματεύσεις συνοψίζονται σε δύο ερωτήματα: 1. Πόσα; 2. Θέλεις ή δεν θέλεις; Οι απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις είναι το τελικό αποτέλεσμα των… διαπραγματεύσεων, των συμβουλίων, των συνόδων και των συσκέψεων.

➥ Από το συσκέπτεσθαι είναι χρησιμότερο να βλέπεις βίντεο με πλέξιμο στο ΥouΤube. Αν μάθεις να πλέκεις, μπορεί να φτιάξεις και κάνα ρούχο που θα σου χρειαστεί. Αν κάτσεις να ακούς τις παπαροπλημμύρες των βαρεμένων στελεχαρίων και ανθυποστελεχών τάδε και δείνα, απλώς χάνεις τον πολύτιμο χρόνο σου.

➥ *Και οι δύο φωτό στο άρθρο ελήφθησαν στις 12 Ιουλίου 2015, λίγο πριν από τη 17ωρη διαπραγμάτευση του Τσίπρα. Στη μία φωτό, ακούει τα «συχαρίκια» από τη Μέρκελ και στην άλλη, από τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα