ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρασκευής 13/11/2020

➥ Παρασκευή & 13 σήμερα! Παγκόσμια ημέρα Μητσοτάκη! Είναι. Γιορτάζει η γκίνια! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο σπορ της γκαντεμιάς έχει επιδόσεις που θα ζήλευε ακόμα κι ο αείμνηστος πατριάρχης της πολιτικής δυναστείας.

➥ Οταν κυβερνούσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, μεταξύ άλλων, κορακιάσαμε. Είχε προκύψει γαρ (το 1989-1990) μεγάλο πρόβλημα με τη λειψυδρία. Τότε είχε προταθεί και το αλησμόνητο να βάζουμε ένα τούβλο στο… καζανάκι ώστε να καταλαμβάνει χώρο και να εξοικονομούμε μπόλικο νερό.

➥ Τώρα, με την κυβέρνηση του πρωθυπουργικού κληρονόμου Κυριάκου Μητσοτάκη υπάρχει πρόβλημα ασφυξίας! Μας λείπει ο αέρας!

➥ Αφενός ο κορονοϊός δημιουργεί μείζον αναπνευστικό πρόβλημα και βαρβάτη δύσπνοια και αφετέρου οι καραντίνες, τα lockdowns, οι απαγορεύσεις και οι περιορισμοί που μας επιβάλλει η «φιλελεύθερη» κυβέρνηση προκαλούν ασφυξία.

➥ Η στήλη οφείλει να αναγνωρίσει τη σημαντική συμβολή στην ελληνέζικη κακοδαιμονία του έτερου μητσοτακικού βαρόνου, του Κώστα Μπακογιάννη.

➥ Ο δήμαρχος Αθηναίων απεφάνθη ότι ήταν… δοκιμή τα 2.000.000 ευρώ που πέταξε από το παράθυρο με τον «Μεγάλο Περίπατο». Είπε: «Οταν έχεις ένα αυτοκίνητο ή ένα αεροπλάνο το δοκιμάζεις. Έτσι κι εμείς, πριν κάνουμε το μόνιμο έργο, οφείλουμε, όπως κάνουν όλες οι πόλεις του κόσμου, να έχουμε κάνει μια δοκιμή για να διασφαλίσουμε όχι μόνο ότι θα πιάσουν τόπο τα χρήματά μας, αλλά και ότι δεν θα έχουμε τα γνωστά ελληνικά μετά, που κάνεις ένα έργο και είναι γεμάτο λάθη και γεμάτο αστοχίες».


π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα