ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 16/12/2020

➥ Κυκλοφορεί στα πέριξ ότι οι Τούρκοι πράκτορες που συνελήφθησαν στη Ρόδο (και αφέθηκαν ελεύθεροι, όπως όλοι περίμεναν να συμβεί, στην μπανανία μας) τελούσαν υπό την αιγίδα και την καθοδήγηση του κλιμακίου της ΜΙΤ που προβάρει «εξεγέρσεις» σε διάφορα νησιά του Αιγαίου.

➥ Υπενθυμίζεται σχετικά ότι η «δημοκρατία» είναι το μόνο ΜΜΕ που έχει προβεί σε αποκαλύψεις -με ονοματεπώνυμα- για εκείνους που σχεδιάζουν την αποσταθεροποίηση της χώρας.

➥ Η εφημερίδα μας έγραφε στις 4 Μαΐου για τα επεισόδια με τους «εξεγερμένους» λαθρομετανάστες που αναστάτωσαν στις αρχές Φεβρουαρίου τη Μόρια της Λέσβου:

➥ «Όλα όσα έλαβαν χώρα αποτελούν την εφαρμογή σε πρακτικό επίπεδο εκπονηθέντος σχεδίου από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες που προβάρουν την αποσταθεροποίηση της Ελλάδας σε περίπτωση ένοπλης σύρραξης με τη γείτονα.

➥»Συμμετείχαν άνω των 2.000 λαθραίων, κυρίως νεαρής ηλικίας, αφγανικής καταγωγής, με διάταξη παρόμοια με αυτή που εφαρμόζουν οι τρομοκράτες τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία και κυρίως σε πυκνούς κατοικήσιμους ιστούς.

➥»Η στρατιωτικού τύπου επιχείρηση των λαθραίων περιελάμβανε τρομοκράτηση των κατοίκων, περικύκλωση της πόλης από διαφορετικές κατευθύνσεις, φραγμούς συγκοινωνιακών αρτηριών και αποκλεισμό του κέντρου από το υπόλοιπο νησί. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στα επεισόδια κεντρικό ρόλο διαδραμάτισαν περίπου 70 μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, τους οποίους διηύθυναν από εννιά έως 12 άτομα – εκ των οποίων ορισμένοι είχαν ακροβολιστεί σε επίκαιρα σημεία απ’ όπου επόπτευαν και κατεύθυναν την όλη επιχείρηση, επικοινωνώντας με δορυφορικά κινητά.

➥»Από την πλευρά της ΜΙΤ οργανωτές όλου ή τμήματος του σχεδίου (όχι μόνο στη Μόρια αλλά και για όλα τα νησιά στα οποία φιλοξενούνται λαθραίοι) φέρεται ότι είναι ο διευθυντής των ειδικών επιχειρήσεων Ιλχάν Καγιά και ο Μπαϊράκ Σερχάτ με εμπειρία στη Συρία».

➥ Είναι απορίας άξιον πώς τα πρακτόρια που πιάστηκαν στη Ρόδο δεν έχουν πάρει ακόμα άσυλο, δωρεάν στέγη και μια κάρτα ανάληψης μετρητών από ΑΤΜ από το ανεκδιήγητο κράτος μας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα