ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 04/03/2021

➤ Ηταν σκληρή η καραντίνα, σαν φέτα βαρελίσια που πάλιωσε, ξεράθηκε, πέτρωσε. Άρχισε να βρομίζει. Γι’ αυτό τη σκληραίνουν κι άλλο, μπας και τη βάλουν στον τρίφτη και την πουλήσουν έτοιμη, τριμμένη, για να πασπαλίζεις μακαρονάδες.

➤ Είναι σκληροί κι αυτοί που επιβάλανε τη σκληρή καραντίνα (που σκλήρυνε κι άλλο). Πολύ σκληροί, σαν σαντιγί σε χθεσινό προφιτερόλ. Μόνο τον Χαρδαλιά να δεις, σκιάζεσαι. Στρατηγός τσέπης σε χώρα που απειλείται!

➤ Η γενναιότητα του ανδρός και η ειλικρίνειά του σε συγκινούν πολύ, σου προκαλούν ένα φούσκωμα – ίσως και περισσότερο κι από δύο μερίδες γίγαντες με τηγανητό λουκάνικο.

➤ Μα πώς τους πετσόκοψε έτσι ο Χαρδαλιάς τους φίλους Κουφοντίνα, που γεμίζουν την Ελλάδα με κορονοϊό; Τους έριξε νοκ άουτ χθες, λέγοντας: «Βλέπουμε διαδηλώσεις εν μέσω πανδημίας, που δημιουργούν συνθήκες υπερμετάδοσης. Προφανώς ισχύει το συνταγματικό δικαίωμα, αλλά οι διοργανωτές αναλαμβάνουν τεράστια ευθύνη».

➤ Σε αυτούς, που είναι οπαδοί του «φαρμακοχέρη» έκανε κανονικότατο κο-κο-κο: «τεράστια ευθύνη» δίχως πρόστιμο και φυλακίσεις, αλλά στις γιαγιούλες που πάνε να κοινωνήσουν, στους παπάδες που λειτουργούν καμιά φορά στη ζούλα είναι αμείλικτος: και να τα πρόστιμα, να τα νταηλίκια, να και τα περιπολικά έξω από τις εκκλησίες.

➤ Με τον Χαρδαλιά μάθαμε ότι είναι συνταγματικό δικαίωμα να διαδηλώνεις υπέρ του Κουφοντίνα, αλλά αντισυνταγματικό και παράνομο να ασκείς τα θρησκευτικά σου δικαιώματα.

➤ Τέτοια λέει ο «γίγας» και η μύτη θα φτάσει και θα ξεπεράσει σε μήκος αυτή του Πινόκιο…
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα