ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρασκευής 18/06/2021

Όπως έγραψε η εφημερίδα «Espresso», 6.000 νοματαίοι κατέθεσαν… φάκελο υποψηφιότητας για να αναλάβουν έργο πορνοστάρ. Ναι, να παίξουν σε τσόντες θέλουν όλες τούτες και όλοι τούτοι.

Η πρώτη επιλογή θα αφορά περίπου 600 άτομα και στους τελικούς θα φτάσουν μέχρι τα πλατό με τα γυρίσματα τσόντας λιγότεροι από 50.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας διαβάσαμε μεταξύ άλλων: «“Θέλω να ασχοληθώ με τις ταινίες πορνό και είμαι διατεθειμένος να αφήσω το επάγγελμά μου ως μάγειρας, προκειμένου να αφοσιωθώ ολοκληρωτικά σε αυτό” δήλωσε ο Στέλιος, που ήταν ο πρώτος υποψήφιος. Η δουλειά των κριτών είναι δύσκολη, αφού, από τα 600 άτομα που θα εξετάσουν αυτές τις μέρες, θα πρέπει να καταλήξουν σε λιγότερο από 50 “τυχερούς”, οι οποίοι θα περάσουν στην επόμενη φάση».

Αυτή άραγε είναι η «Ελλάδα 2.0» που υπόσχεται να ιδρύσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Η ανάπτυξη είναι το φούσκωμα των «εργαλείων» των πορνοστάρ και η διόγκωση των λογαριασμών των τσοντοβιομηχάνων;

«Ελλάδα 2.0» μπορεί να είναι και η ανακαίνιση του Μεγάρου Μαξίμου από την πρωθυπουργική σύζυγο Μαρέβα Γκραμπόφσκι ή η προμήθεια του 4ου VIP αεροσκάφους που θα ενταχθεί στον πρωθυπουργικό στόλο.

Ειδικά η ανακαίνιση του Μεγάρου Μαξίμου είναι μεγάλη πετυχεσιά. Η επιλογή των χρωμάτων, αυτά τα λευκά, η διάταξη των επίπλων και άλλα χαρακτηριστικά του γούστου της κυρίας Γκραμπόφσκι παραπέμπουν σε μπουτίκ χοτέλ σε αιγαιοπελαγίτικο νησί.

Ο μόνος κίνδυνος είναι να έρθει κάνας επίσημος και να ρωτήσει τον κ. Μητσοτάκη τι ώρα σερβίρουν πρωινό και αν σε αυτό περιλαμβάνονται φασόλια, αβγά μάτια, λουκάνικα και μπέικον…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα