ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 16/09/2021

➤ 15χρονος μαθητής από την Τρίπολη Αρκαδίας εμβολιάστηκε με την πρώτη δόση της Pfizer και τρεις ημέρες αργότερα βρέθηκε από τους δικούς του νεκρός στο κρεβάτι του.

➤ Ο καθηγητής Μικροβιολογίας Αλκιβιάδης Βατόπουλος, όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα να ευθύνεται το εμβόλιο για τον ξαφνικό χαμό του παιδιού, είπε κυνικά: «Πρώτον, δυστυχώς άνθρωποι πεθαίνουν. Παθαίνουν εγκεφαλικά, παθαίνουν εμφράγματα. Ο αιφνίδιος θάνατος στα παιδιά, ακόμα και στα παιδιά του γυμνασίου, είναι ένα τραγικό γεγονός, αλλά υπαρκτό. Δυστυχώς, υπάρχει ένας αριθμός. Συνεπώς δεν πρέπει να τα ρίχνουμε όλα στο εμβόλιο».

➤ Για τον Βατόπουλο, καθώς φαίνεται, δεν είναι και τόσο… ύποπτο και ενοχοποιητικό για το εμβόλιο της Pfizer το γεγονός ότι ένας υγιής 15χρονος πεθαίνει τρεις ημέρες μετά τον εμβολιασμό του. Βέβαια, ο Βατόπουλος ειδικεύεται στο να γίνεται αντιπαθής στο κοινό, εκφράζοντας αποκρουστικές απόψεις. Υπενθυμίζεται ότι στις 20 Νοεμβρίου 2020, ο μπαρμπουνομούστακος καθηγητής πρότεινε (στα σοβαρά, χωρίς να αστειεύεται) να θεσπιστούν μέτρα τύπου… Κίνας, για να μην εξαπλωθεί ο κορονοϊός!

➤ Συγκεκριμένα, είχε πει: «Γιʼ αυτόν τον λόγο χρειάζεται αυστηρότερο lockdown, όμοιο με εκείνο που εφαρμόστηκε στην Κίνα. […] Να κλείσουν οι επιχειρήσεις και να λειτουργούμε κάθε μέρα σαν να είναι Κυριακή. Ενα lockdown τύπου Ουχάν για δύο εβδομάδες θα μπορούσε να αποσυμφορήσει την κατάσταση και να ανακόψει τη μετάδοση του ιού». Πέρα από το τερατώδες να γίνουμε σαν την… Κίνα, οι τηλεθεατές σοκαρίστηκαν με το κυνικό ύφος με το οποίο μιλούσε για το άτυχο 15χρονο παιδί.

➤ Αλήθεια, αυτός ο Βατόπουλος δεν έχει συγγενείς και φίλους να του πουν τι είδους εικόνα σχηματίζεται για εκείνον με αυτά που λέει; Τέτοιους καθηγητές έχουμε, σε τέτοιους δίνει βάση το κράτος, τέτοιους καλούν οι τηλεοπτικοί σταθμοί για να μας διαφωτίσουν.
π

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα