ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 20/12/2021

➤ Ο Φρανκ Ούλριχ Μοντγκόμερι είναι πρόεδρος του Παγκόσμιου Ιατρικού Συλλόγου (WMA) και της Μόνιμης Επιτροπής Ευρωπαίων Ιατρών (CPME), η οποία εκπροσωπεί τους συλλόγους τους στους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

➤Ο κ. Μοντγκόμερι έδωσε συνέντευξη στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και, μαντέψτε, αυτός ο ΓΕΡ-ΜΑ-ΝΟΣ ποια άποψη διατύπωσε: υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού σε ολόκληρη την Ευρώπη, αλλά και της ΤΙ-ΜΩ-ΡΙ-ΑΣ των ανεμβολίαστων.

➤Συγκεκριμένα είπε: «Είμαι υπέρ διότι οι αρνητές, εκτός του ότι κινδυνεύουν οι ίδιοι, θέτουν σε κίνδυνο και την υγεία των άλλων. Δεν πρόκειται βέβαια να τους εμβολιάσουμε με τη βία, αλλά πρέπει να υποστούν τις συνέπειες της απερισκεψίας τους: να μην μπορούν να ταξιδέψουν, να πάνε σε μια συναυλία ή σε ένα εστιατόριο. Πιστεύω ότι πρέπει να υπάρξει σε ολόκληρη την Ευρώπη υποχρεωτικός εμβολιασμός».

➤Ο τρόπος που διατύπωσε τις απόψεις του είναι χαρακτηριστικά γερμανικός: «Να υποστούν τις συνέπειες της απερισκεψίας τους: να μην μπορούν να ταξιδέψουν, να πάνε σε μια συναυλία ή σε ένα εστιατόριο».

➤Η τιμωρητική διάθεση προς όλους όσοι δεν εναρμονίζονται με τις επίσημες γερμανικές απόψεις είναι ένα προϊόν που δεν τους έχει κάνει ακριβώς διάσημους αλλά… διαβόητους.

➤Επιπλέον, υπάρχουν δύο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του προέδρου του Παγκόσμιου Ιατρικού Συλλόγου και της Μόνιμης Επιτροπής Ευρωπαίων Ιατρών Φρανκ Ούλριχ Μοντγκόμερι: το πρώτο είναι η φάτσα του. Κάποιον θυμίζει. Το… τούτο του, ρε παιδί μου, κάποιον πολύ γνωστό δεν σας θυμίζει; Το δεύτερο χαρακτηριστικό του ανδρός είναι το όνομα: 50% καραμπινάτο γερμανικό (Φρανκ Ούλριχ) και το υπόλοιπο 50%, το επίθετο Μοντγκόμερι, τυπικά αγγλικό. Ο Μπέρναρντ Λο Μοντγκόμερι (1887 – 1976) ήταν Αγγλος στρατάρχης, διοικητής των βρετανικών δυνάμεων στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

➤Πάντως, όλη αυτή η κατάσταση με τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας, τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, τις τιμωρίες, τα πρόστιμα, τους Φρανκ Ούλριχ και τους… λοιπούς συγγενείς της πανδημίας παραπέμπει σε εκσυγχρονισμένο παγκόσμιο πόλεμο.

➤Ο Θεός να βάλει το χέρι Του, διότι όπου το βάζουν οι άνθρωποι της εξουσίας τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα