ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 29/12/2021

➤ Τις τελευταίες ώρες έχει αναρτηθεί στο facebook κάλεσμα στην ακόλουθη εκδήλωση: «Κάλεσμα σε γιαούρτωμα του Σάκη Κουβά και του επιτελείου κ@ρ@γκι#ζηδων, που του ανέθεσε την εκδήλωση με αμοιβή 215.000€ για 17 λεπτά (κι αυτό βασανιστικό είναι για τα αυτιά μας) τη στιγμή που η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης εξαιτίας του Covid-19 και της οικονομικής κρίσης δεκαετίας».

➤ Την είδηση τη διαβάσαμε πρώτα στο newsbreak.gr, ελπίζοντας να πρόκειται για παραπληροφόρηση, αλλά, φευ… Ητο αληθινή!

➤ Ακόμα κι αν πρόκειται περί κακόγουστης φάρσας, αυτό το κάλεσμα φανερώνει τρία πράγματα: α) ότι υπάρχει ΕΣΤΩ ΜΙΑ ή ΕΝΑΣ που δεν συμμερίζεται και τόσο το πολιτισμικό όραμα του εμπνευστού του «Μεγάλου Περιπάτου» Κώστα Μπακογιάννη.

➤ β) Καλλιεργείται, έστω και αρχικά ως αστείο, η ιδέα της εκδήλωσης της διαφωνίας (επί πολιτισμικού ζητήματος) με δυναμικό τρόπο!

➤ γ) Κυκλοφορούν ανάμεσά μας άνθρωποι που μπορούν να θυσιάσουν χρήματα αγοράζοντας γιαούρτι για να το πετάξουν στον Ρουβά!

➤ Κι ενώ γίνεται διαδικτυακή κινητοποίηση για να γιαουρτωθεί ο Ρουβάς, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος (ΠΟΘΑ)… γιαουρτώνει λεκτικά τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη με ανακοίνωσή της, όπου απαντά στους ισχυρισμούς του τελευταίου πως το κόστος της 17λεπτης συναυλίας του Ρουβά δεν διαφέρει από εκείνα που δαπανήθηκαν τα προηγούμενα έτη…

➤ Διαβάζουμε στην ανακοίνωση: «Τα προηγούμενα χρόνια δαπανούσατε 180.000 και 190.000 ευρώ, όπως αναφέρατε, αλλά ξεχάσατε ν΄αναφέρετε πως ήταν μοιρασμένες οι εκδηλώσεις και λάμβαναν μέρος πολλοί καλλιτέχνες, μουσικοί, συγκροτήματα, ηθοποιοί που περιλάμβαναν όλα τα είδη καλλιτεχνικής έκφρασης, πολλές φορές την ίδια ημέρα υπήρχαν 3 και 4 εκδηλώσεις στον ίδιο χώρο».

➤ Μα πώς κάνουν έτσι οι… μπιθουλαίοι οι φορολογούμενοι για 215 ψωροχιλιάρικα; Α πα πα πα….
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα