ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 22/02/2022

➤ Ο Θάνος Πλεύρης (υπουργός – καταδρομέας της Ν.Δ., που πολιόρκησε επί 15 ολόκληρα δευτερόλεπτα τα Εξάρχεια*) δήλωσε χθες ότι για τους ανεμβολίαστους θα αρθούν τα περισσότερα περιοριστικά μέτρα μέχρι τα τέλη Μαρτίου, αλλά «η μάσκα στους εξωτερικούς χώρους και οι αποστάσεις είναι ήπια μέτρα και δεν επηρεάζουν την κανονικότητα».

➤ Είναι ήπιο μέτρο να βγάζεις βόλτα τον σκύλο, εκείνος να μη φορά φίμωτρο και να φοράς εσύ (τη μάσκα), επειδή έτσι θέλουν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Θάνος Πλεύρης.

➤ Είναι ήπιο μέτρο να σε σκανάρουν σαν βόδι για να μπεις σε καφετέρια και να πιεις έναν καφέ ή για να σου επιτρέψουν να εισέλθεις σε κατάστημα για να πάρεις σώβρακα.

➤ Είναι ήπιο μέτρο να αποκλείεται ένα κομμάτι της κοινωνίας, οι ανεμβολίαστοι, από την εργασία τους και από συνήθειες και δραστηριότητες που απολαμβάνουν άνθρωποι ακόμα και σε ημιδικτατορικά ή και δικτατορικά καθεστώτα.

➤ Είναι ήπιο μέτρο να προστιμάρονται γέροντες που δεν εμβολιάστηκαν επειδή θέλει να τους εκδικηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τα 32 ακίνητα.

➤ Είναι ήπιο μέτρο να επιβάλλεται στους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων, που φυτοζωούν, να διαγράφουν από το πελατολόγιό τους υγιέστατους ανθρώπους και νομοταγείς πολίτες που δεν εμβολιάστηκαν.

➤ Είναι ήπιο μέτρο να φαλκιδεύεται το δημοκρατικό πολίτευμα με τη δημιουργία πολιτών δύο κατηγοριών (εμβολιασμένοι – ανεμβολίαστοι) και την επιβολή του ακαταδίωκτου για τα μέλη επιτροπών, που «αντιμετώπισαν» την πανδημία, με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα.

➤ Το ηπιότερο μέτρο, πάντως, που θα μπορούσε να λάβει ο λαός για να αντιμετωπίσει όλους όσοι πολιτεύονται, όπως περιγράφτηκε προηγουμένως, είναι να τους ρίξει ένα καλό μαύρισμα στις επόμενες εκλογές.

➤*Δείτε το βίντεο της «εισβολής» Θάνου Πλεύρη στα Εξάρχεια, εδώ: https://www.newsbreak.gr/politiki/103125/o-thanos-pleyris-kanei-epitheorisi-nomizontas-oti-kanei-politiki-video/
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα