ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 09/03/2023

● Ναι, αποπειράθηκαν και αναρχικοί και αριστεριστές και συριζαίοι και κουκουέδες να καπελώσουν τις τεράστιες σε όγκο εκδηλώσεις του λαού για το έγκλημα των Τεμπών.

● Προσπάθησαν και αναρχικοί και αριστεριστές και συριζαίοι και κουκουέδες με κοκκινόμαυρες σημαίες τοποθετημένες με λοστάρια να καπελώσουν τη λαϊκή αγανάκτηση και να «πιστωθούν» -τρομάρα τους!- την πολυκοσμία και το αντικυβερνητικό αίσθημα των διαδηλωτών.

● Πιο πολύ έχασαν από τις απόπειρες καπηλείας των εκδηλώσεων παρά κέρδισαν. Κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά τη χαβιαροαριστερά, τους σταλινικούς και τα γεροντοφρικιά που υποτίθεται ότι θρηνούν τους νεκρούς κρατώντας πανό «Ανοιχτά σύνορα, χαρτιά σε όλους, καλωσήρθατε, πρόσφυγες».

● Οι εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες που πήγαν στις πορείες και τις διαδηλώσεις δεν είναι κομματόσκυλα, που συμμετέχουν σαν κομπάρσοι στα πολιτικάντικα μπουλούκια, δεν είναι ρεμάλια σαν αυτούς που έσπασαν το μνημείο για τους δολοφονημένους της Marfin.

● Στις ποικίλες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας είδαμε ηλικιωμένους, μεσήλικες, μαθητές, μικρά παιδιά, όλες τις ηλικιακές ομάδες. Η όλη ατμόσφαιρα θύμισε αυτό που έζησε η χώρα μας με τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια εναντίον της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών.

● Χθες γέμισαν τις πλατείες και τους δρόμους των πόλεων άνθρωποι που σέβονται τους εαυτούς τους και τον πλησίον τους, πόνεσαν από ό,τι συνέβη και θέλησαν να δείξουν την εναντίωσή τους στην πολιτική της κυβέρνησης, που αδιαφορεί για την καθημερινότητα των πολλών και μεριμνά για τους λίγους.

● Τόσο απλά είναι τα πράγματα, αλλά και τόσο… σκούρα για την κυβέρνηση.

● Οι άριστοι του Μητσοτάκη ουδέν έχουν να φοβηθούν από τη συστημική αντιπολίτευση και τις ακραίες τραμπούκικες μειοψηφίες. Οι πολλοί τούς τρομάζουν, αυτοί που ανήκουν στη μέχρι πρότινος σιωπηρή μειοψηφία.

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα